Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 15 maart 2017
Leestijd: 1 minuut

Een nieuwe Mac gespot in macOS Sierra

Zien we tijdens een Apple-event in maart of begin april nieuwe Macs naast de iPad? Meerdere modellen wachten op een kleine (of grote) vernieuwing en de komst van een nieuwe 12-inch MacBook, Mac Mini of Mac Pro zou geen verrassing zijn.

Blogger Pike’s Universum heeft in de laatste beta van macOS Sierra 10.12.4 verwijzingen naar een nieuw moederbord gevonden. Het feit dat het maar één moederbord is, sluit de iMac en MacBook Pro al uit.

Nieuwe 12-inch MacBook meest waarschijnlijk

Van de naam worden we niet veel wijzer. Het moederbord heeft de mysterieuze naam Mac-14650A1CD8121A9F en hoewel er ongetwijfeld veel op een nieuwe Mac Mini of Mac Pro wordt gehoopt, vermoeden wij dat het hier om een nieuwe 12-inch MacBook gaat. Deze werd in april van 2016 ook geüpgraded en lijkt daardoor jaarlijkse vernieuwingen te krijgen. Te verwachten: een update naar de Intel Kaby Lake-chip en mogelijk integratie van de Touch Bar of Touch ID.

Hoewel er nog geen uitnodigingen verstuurd zijn, wordt er rekening gehouden met een Apple Special Event dat eind maart (volgende week?) of begin april plaatsvindt. Apple zou daar onder andere nieuwe iPads en een wellicht ook een nieuwe MacBook uit de doeken doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een nieuwe Mac gespot in macOS Sierra
Sluiten