Logitech komt met “Rugged” iPad-case en toetsenbord

3 reacties

Logitech lanceert drie producten die bij de nieuwe 9,7-inch iPad passen. Allereerst is er de rugged case, een optioneel toetsenbord en een bundel van deze twee accessoires: de Rugged Combo. Mooi is het niet, maar wel bestand tegen kinderhandjes.

De Rugged Case verpakt de iPad in een dikke laag polymeer. Hierdoor zijn de hoeken bestand tegen schokken en vallen op een harde ondergrond. De voet is 40 graden verstelbaar en doet denken aan de Microsoft Surface.

Het toetsenbord wordt met een eigen connector aangesloten. Logitech gebruikt de Smart Connector die op de iPad Pro aanwezig is niet, maar heeft zijn eigen variant gemaakt. Zo kunnen ook iPads zonder Smart Connector gebruikt worden en is de verbinding veilig om tijdens tentamen te gebruiken, aldus Logitech. Het toetsenbord is van plastic en makkelijk schoon te maken.

logi-rugged-002
Klik/tap voor groter.

In opdracht van Apple?

Bij het bekijken van de Rugged Combo ontkom je bijna niet aan het idee dat deze accessoires in opdracht van Apple zijn gemaakt. De nieuwe 9,7-inch iPad is door zijn scherpe prijs erg geschikt voor gebruik in het onderwijs en een case die hufterproof is, past goed bij gebruikt in de klas. De Rugged Case en het toetsenbord zijn uitsluitend in sets van 10 te koop. Een prijs en Europese verkrijgbaarheid zijn nog niet aangekondigd.

logi-rugged-001
Klik/tap voor groter.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Jos

  Dit ‘lijkt’ niet op de surface, dit is helemaal gebaseerd op de surface

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Als je je iPad zó foeilelijk wilt verpakken dat niemand meer in de gaten heeft dat het iets met Apple te maken heeft, dan moet je dit ding kopen. Erger kan het eigenlijk niet. In opdracht van Apple?;! Wat is er toch mis met Jony Ive; het is overigens wél in de lijn met dat lelijke LG beeldscherm….

 • Profielfoto
  SvS

  Back to 1993!