Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 maart 2017
Leestijd: 1 minuut

iTunes 12.6 synchroniseert huurfilms met iOS 10.3 en tvOS 10.2

Twee maanden na de release van iTunes 12.5.5 Apple heeft versie 12.6 van zijn jukebox-applicatie vrijgegeven. Naast bugfixes een grote verbetering in deze versie: het synchroniseren van huurfilms tussen de Mac en iOS 10.3 of tvOS 10.2.

Voorheen bepaalde de locatie van huren ook waar de film bekeken moet worden. Dit is met iTunes 12.6, iOS 10.3 en tvOS 10.2 niet langer het geval: “Een keer huren en kijken waar je maar wilt!” zegt Apple.

Opmerkelijk is dat iTunes 12.6 eerder beschikbaar is dan iOS 10.3, macOS 10.12.4 of tvOS 10.2. De andere updates zullen ongetwijfeld snel volgen. Apple bracht de afgelopen dagen in hoog tempo nieuwe bètaversie uit, mogelijk is de release vanavond.

Een video die weinig OMT-lezers zullen huren in iTunes 12.6.

Tot slot is het vermelden waard dat iTunes 12.6 de mogelijkheid om een afspeellijst te openen in een nieuw venster terug brengt. Deze verdween in een eerdere versie van iTunes. Nu kun je weer gewoon rechts-klikken (of ctrl-klik) op een afspeellijst en kiezen om een nieuw venster te openen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iTunes 12.6 synchroniseert huurfilms met iOS 10.3 en tvOS 10.2
Sluiten