Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 maart 2017
Leestijd: 2 minuten

iPhone 7 vanaf 24 maart in RED-uitvoering

Er waren al rode hoesjes, maar nu is ook de iPhone 7 in het rood verkrijgbaar. Apple maakt al jaren RED-producten, waarmee het gelijknamige RED-wereldfonds tegen aids gesteund wordt, maar het is voor het eerst dat de iPhone een rood sausje krijgt.

De iPhone 7 RED is vanaf 24 maart te bestellen. De 4,7-inch iPhone 7 RED met 128GB opslagruimte kost € 879. De iPhone 7 Plus met 128GB opslag is voor € 1019 verkrijgbaar. Er is geen 32GB iPhone in rode kleur.

Tien jaar (PRODUCT)RED

De felrode aluminium uitvoering van de iPhone 7 is gemaakt ter ere van de tienjarige samenwerking tussen Apple en (RED), het wereldfonds tegen aids. Apple heeft de afgelopen jaren meer dan 130 miljoen dollar bijgedragen, en is daarmee wereldwijd het bedrijf dat de grootste bijdrage aan het wereldfonds levert. Apple levert ook bij iedere verkochte iPhone 7 RED een bijdrage.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition – Klik/tap voor groter.

De samenwerking tussen Apple en RED begon tien jaar geleden met een speciale uitvoering van de iPod nano. Tegenwoordig zijn er veel meer RED-producten te koop, waaronder de iPod Touch, maar ook de Beats Solo 3 Wireless-koptelefoon, de Beats Pill+ draagbare speaker, de Smart Battery Case voor iPhone 7 en een heleboel andere accessoires voor iPhone, iPad en Apple Watch.

Prijs en verkrijgbaarheid

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition zijn vanaf vrijdag 24 maart om 16:01 verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

  • iPhone 7 (PRODUCT)RED – 128GB: € 879
  • iPhone 7 (PRODUCT)RED – 256GB: € 989
  • iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED – 128GB: € 1019
  • iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED – 256GB: € 1129

iPhone 7 RED: Meer foto’s

De rode iPhone 7 is vanaf vrijdag te bekijken en te koop bij de Apple Store en Apple Premium Resellers. Hier zijn alvast een aantal foto’s waarop je het toestel vanaf alle kanten kunt aanschouwen.

Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 7 vanaf 24 maart in RED-uitvoering
Sluiten