Google Agenda eindelijk klaar voor iPad

4 reacties

Google heeft er lang over gedaan, maar zijn Agenda-app is eindelijk compatibel met de iPad. Voorheen moesten gebruikers het doen met de opgeblazen iPhone-versie van de app zowel Gmail als de zakelijke variant Gsuite (voorheen: Google Apps) ondersteunt.

De interface lijkt op die van de iPhone-verise met enkele optimalisaties voor een groot scherm. De app ondersteunt ook split screen en slide over. Daarnaast is het mogelijk om met spotlight in de agenda te zoeken.

google agenda ipad
De app ondersteunt ook Split Screen en Slide Over Klik/tap voor groter.

Google focust zich de laatste tijd meer op zijn iOS-apps. Zo kreeg de Google Zoeken-app voor iOS onlangs ondersteuning voor 3D Touch en een widget met daarin trending zoekopdrachten.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  iMac Lover

  Een prima agenda, die gekoppeld kan worden met mijn iCloud agenda.
  Een Andriod telefoon komt nu veel dichterbij.

 • Profielfoto
  gipsman

  Vorige week even met een Android Samsung -ben de naam al kwijt, iets met A…- gewerkt om problemen van een vriend op te lossen. Als je een iPhone gebruikt is Android the horror. Misschien koudwatervrees die stopt na enkele dagen. In het apparaat het tel.nr. van die samsung zoeken was een odyssee. Ook de settings zaten ergens ver weg verstopt. De eigenaar die er een chaos van gemaakt had?

 • Profielfoto
  4GTL

  Vorige week even met een Android Samsung -ben de naam al kwijt, iets met A…- gewerkt om problemen van een vriend op te lossen. Als je een iPhone gebruikt is Android the horror. Misschien koudwatervrees die stopt na enkele dagen. In het apparaat het tel.nr. van die samsung zoeken was een odyssee. Ook de settings zaten ergens ver weg verstopt. De eigenaar die er een chaos van gemaakt had?

  Van android naar iOS overstappen was ook even horror, vooral op gebied van instellingen. Nu ik het gewoon ben wil ik (voorlopig) niet meer terug.

  Maar ontopic: Google agenda is de beste agenda voor op de iPhone, dus verbeteringen op de iPad zijn alleen maar toe te juichen.

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Hoe krijg ik mijn iCloud agenda nu zichtbaar bij voorbeeld Google Agenda in Linux Mint op een oude laptop?

  In deze app is het geen probleem, maar ik zie mijn iCloud agenda niet gesynchroniseerd met de rest van de online Google agenda’s