Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 maart 2017
Leestijd: 1 minuut

Foto-app Prisma nu met filter store

Prisma, de app die met behulp van neurale netwerken in de cloud kunst van je kiekjes maakt, is bijgewerkt met meer een eigen store voor filters. Prisma-filters ‘hertekenen’ je foto’s in verschillende bekende en minder bekende schilderstijlen, van Kandinsky tot Mondriaan.

Door de filter store komen daar nu een groot aantal nieuwe stijlen bij. Alle filters zijn op moment van schrijven gratis, maar in de toekomst kan dit een goed verdienmodel voor de van oorsprong Russische app worden.

In de zomer van 2016 schreven we voor het eerst over Prisma, dat toen een behoorlijke hype werd. Inmiddels is de app ook uitgebreid met de mogelijkheid om video’s om te toveren in kunst en is er een klein sociaal netwerk (niet verplicht) aan de app gekoppeld.

Klik/tap voor groter.

Prisma kan snel een indrukwekkend resultaat bereiken door je foto te uploaden en een neuraal netwerk in de cloud je foto opnieuw te laten opbouwen met een stijl naar keuze. Door met je vinger naar links of rechts te vegen, kun je de intensiteit van een filter bepalen. Ook anno 2017 is Prisma helemaal prima!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto-app Prisma nu met filter store
Sluiten