Eye iPhone Case integreert een volledige Android-telefoon

12 reacties

Dit kan op de lijst met opmerkelijke Kickstarter-producten. De Eye iPhone Case is een hoes die een volledige Android-telefoon met 5-inch scherm bevat. iOS aan de voorkant, Android aan de achterkant. We horen je denken: Wie zit daar nou op te wachten?

Blijkbaar ziet men wel iets in het beste van twee werelden. De Kickstarter is op moment van schrijven drie dagen live en heeft de benodigde financiering van $ 95.000 al opgehaald. Leveringen staan in augustus gepland.

Moderne specs

De specificaties van de case zijn prima. Er is een 5-inch “always on” AMOLED-scherm (1920 x 1080), draadloos laden volgens de Qi-standaard, dual SIM-slots met optionele ondersteuning voor 4G, tot 256 GB aan opslagruimte met ruimte voor een SD-kaart, NFC, een minijack-poort, infrarood, en een batterij met een capaciteit van 2800 mAh.

Koppeling camera

De iPhone blijft met de Eye-case gewoon bruikbaar, het is als het waren een Android-telefoon op de iPhone geplakt. De software draait op Android 7.1 Nougat met Google-services (de Play Store is geïntegreerd). Wellicht handig voor mensen die twee telefoons bij de hand willen hebben.

Er is een kleine koppeling tussen de twee apparaten. Een app maakt met mogelijk om foto’s en video’s tussen de apparaten over te dragen. Tot slot kan de Eye iPhone Case de camera aan de achterkant van de iPhone gebruiken om een selfie te maken.

eye case
Klik/tap voor groter.

De Eye Case is via Kickstarter vooruit te bestellen vanaf $ 95 (super early bird). De levering start in augustus. De case werkt met de iPhone 6, 6s en 7 (Plus).

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  Olieboer

  Geniaal! Zo heb je het beste van 2 werelden, sommige apps die alleen op android of iOS beschikbaar zijn, zijn nu altijd beschikbaar. 2 telefoonnummers is natuurlijk ook handig, voor mensen die voor hun werk perse android of iOS moeten hebben maar prive graag precies de andere willen hebben, dan heb je nooit 2 telefoons slingeren.

 • Profielfoto
  Mac Daddy

  Dat er wel eens een typfoutje in een OMT artikel staat, neem ik voor lief.
  Maar deze zin: ‘Een app maakt met mogelijk om foto’s en video’s als er een brug tussen twee bewegende: een applicatie maakt het mogelijk om foto’s en video’s tussen de apparaten over te dragen.’ is toch wel erg krom.

  Persoonlijk zou ik hier niets in zien, maar kan inkomen dat hier markt voor is. Maar waarom dan niet een case met batterij + extra opslag en waar je zelf kan kiezen wat voor Android toestel je erin stopt?
  Ik zie het meer als het zwitsers zakmes van de cases. Erg handig al die dingen die je ermee kan, maar in de praktijk gebruik je het mes en schaartje alleen met regelmaat.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @Mac Daddy: Kromme zin (middenin het schrijven besloten dat ik mijn zin ging veranderen…) gefikst, thanks. Overigens is er kans dat er de komende dagen wat meer kromme zinnen verschijnen, ik heb een griepje met stevige hoofdpijn, daardoor is de concentratie wat minder op te brengen.

 • Profielfoto
  Betatester

  Maakt niet uit Raymon, er zijn altijd mierenneukers.

 • Profielfoto
  penseel

  Niemand is perfect.(y)

 • Profielfoto
  steveb

  Al dit nu nog eens ip69x zou zijn
  Krasvast, stof/waterdicht, val veilig,…
  Met een goede hoorbaarheid als je er mee belt. Dan kon dit onze teck 21 explorer vervangen.

 • Profielfoto
  Mac Daddy

  @Mac Daddy: Kromme zin (middenin het schrijven besloten dat ik mijn zin ging veranderen…) gefikst, thanks. Overigens is er kans dat er de komende dagen wat meer kromme zinnen verschijnen, ik heb een griepje met stevige hoofdpijn, daardoor is de concentratie wat minder op te brengen.

  Dan van harte beterschap gewenst. En ik weet dat je vaak dit in je eentje doet, dus zoal ik al zie. Een typo hier en daar neem ik voor lief.:smile:

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Het lijkt me een bijzonder vermoeiende manier van smartphone-gebruik.

  Na een voorzichtige overstap van één telefoon in huis naar Android, waren we er al snel achter dat het combineren van een aantal OS’en gewoon niet handig is voor alledaags gebruik.

  Er zal vast een markt voor zijn, maar dat zijn zeker niet de jonge meisjes of oudere dames, zoals die in het filmpje naar voren worden gehaald.

 • Profielfoto
  Edwin

  Als je goed kijkt naar de case (vooral bij 2:38 goed te zien) dan zie je dat het oppervlakte bobbelt. Lelijk, slecht afgewerkt en ik vind het nog best een dikke case eigenlijk. Dan zal ik nog zwijgen over het besturings systeem… Nu wat positiefs: Waar ik wel wat in zie is de dual sim mogelijkheid! En de extra accu en het extra geheugen. Maar er bestaan veel mooiere cases met een extra accu. En wat het geheugen betreft, ik heb een 128GB iPhone met 1 TB iCloud opslag en een datalimiet van 20GB. Ik ben nog nooit opslag tekortgekomen of niet in staat geweest om bij m’n bestanden te komen.
  Wellicht dat als je een 16GB iPhone hebt dat de extra opslag zeer van pas komt. Maar vorgens mij heb ik hier ook andere oplossingen voor gezien.
  Wat mij betreft past deze case meer in het straatje nutteloze uitvindingen. Leuk dat het kan, maar waardeloos. Ik zou het dus nooit kopen.

 • Profielfoto
  4GTL

  Erg handig al die dingen die je ermee kan, maar in de praktijk gebruik je het mes en schaartje alleen met regelmaat.

  Ik gebruik de flessenopener nochtans ook regelmatig;)

  ik heb een 128GB iPhone met 1 TB iCloud opslag en een datalimiet van 20GB.

  Een dure optie, al moet ik zeggen dat ik me met 64GB en een datalimiet van 4GB ook prima kan behelpen. Voor het grotere werk zal er dan wel ergens een echte computer en wifi beschikbaar zijn.

 • Profielfoto
  ro_me

  Ik wacht nog even op de variant van Apple; een compleet iOS hoesje voor om de Galaxy S8!

 • Profielfoto
  Dydefox

  Naar Myanmar geweest, fake iPhone7 gehaald met dual Sim, superaccu en oled scherm. Oh ja: zelfs dunner dan het origineel.. Deze bevestig ik aan de achterkant van mijn iPhone. Kosten: 45 Euro.