Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 maart 2017

djay PRO for Mac met Pioneer-certificering

De Mac-applicatie djay PRO is nu compatibel met nieuwe DJ-decks van Pioneer. Er is ondersteuning voor de CDJ-2000NXS2 en CDJ-Tour1 controllers. De apparaten kunnen worden aangesloten via USB op de Mac en gebruikt worden om de software te bedienen.

Pioneer heeft app opgenomen in zijn DJ Certification Program, waardoor zijn decks met de djay op de Mac gebruikt kunnen worden. Er is onder­steuning voor veelgebruikte functies zoals scratchen, tempo en pitchen.

De spelers synchroniseren ook metadata en golfvormen met de Mac, zodat het deze direct van het scherm van de speler afgelezen kan worden. Op één Mac kunnen maximaal vier spelers met USB worden aangesloten.

https://www.youtube.com/watch?v=N0NbXOFxLcA

Ondersteuning voor de Pioneer-decks zit in de onlangs uitgebrachte versie 1.4.3 van djay PRO. Op de Pioneer-spelers moet nieuwe firmware geladen worden. De update brengt voor Mac-gebruikers ook verdere Touch Bar-functies, een herziening van de Spotify-integratie en betere ondersteuning voor verschillende andere hardware-controllers.

Reageer op artikel:
djay PRO for Mac met Pioneer-certificering
Sluiten