Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 maart 2017

‘AppleCare+ straks jaar na aanschaf iPhone af te sluiten’

Apple-klanten in de VS kunnen nu maximaal 12 maanden na aankoop van een iPhone AppleCare+ afsluiten. Voorheen moest Apple’s extra verzekering met langere ondersteuning en hardwaredekking binnen 60 dagen na aankoop afgesloten worden.

In Nederland is de termijn nog 60 dagen, maar mogelijk komt daar verandering in. Voor andere producten, zoals Macs, is het al langer mogelijk om AppleCare een jaar vanaf de aankoopdatum af te sluiten.

De extra verzekering die AppleCare+ biedt, is een aanvulling op de wettelijke garantie. Apple biedt tot twee jaar telefonische ondersteuning alsmede gunstige tarieven voor het herstel van schade of vervanging van de iPhone. Reparaties aan het scherm worden maximaal drie keer voor € 29 uitgevoerd, andere schade wordt maximaal twee keer voor een gereduceerde prijs van € 99 gerepareerd.

AppleCare+ kost € 149 bovenop de aankoopprijs van de iPhone. De iPhone SE heeft een gereduceerd tarief van € 99. (Via: MacRumors)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘AppleCare+ straks jaar na aanschaf iPhone af te sluiten’
Sluiten