Apple-event niet in maart, maar april?

7 reacties

Naar verluidt houdt Apple eind maart een special event om onder andere drie nieuwe iPads en een iPhone 7 RED aan te kondigen, maar de uitnodiging laat op zich wachten. De tijd begint te dringen, of zou het event enkele weken later plaatsvinden?

De site Apple World Today, gemaakt door oud-redacteuren van TUAW, speculeert over 4 april. In Apple Stores in de VS is de 12,9-inch iPad Pro dan pas leverbaar. Het valt ook samen met de opening van Apple Park.

Op basis van deze informatie is het nog te vroeg om te zeggen dat het Apple-event zeker op 4 april gehouden zal worden, maar het is niet onrealistisch. Apple zou na de aankondiging van de vernieuwde iPad Pro direct met de verkoop kunnen beginnen.

ipadpro4apr
Screenshot: Apple World Today – Klik/tap voor groter.

Apple’s nieuwe hoofdkantoor –Apple Park– wordt in april geopend en heeft een auditorium -het Steve Jobs theater- voor productaankondigingen. Apple zou aanwezige journalisten na de presentatie van de nieuwe iPads direct een rondleiding door het dan geopende Apple Park kunnen geven.

Vorig jaar hield Apple op 21 maart een evenement, dit werd op 10 maart aangekondigd. We weten hoogstwaarschijnlijk na het weekend of de theorie van Apple World Today klopt.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  SvS

  Geen Macs?

 • Profielfoto
  no_poo

  Ja wie weet ook Macs. De MacBook Pro mag dan net een update gehad hebben, de rest loopt fors achter (iMac, Mac Mini, Mac Pro, MacBook). Zelfs een Apple TV 5 met 4K zou kunnen; mijn glazen bol is optimistisch.

 • Profielfoto
  Melle

  Mac mini – mac pro – s n e l

 • Profielfoto
  Melle

  Of we worden allemaal zot. ?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Het zou wel goed passen bij de traditie en flow van Apple als ze nu ook al events gaan verschuiven naar latere datums en ze niet alleen meer tijd nodig hebben voor hardware en software.

  Dit bedrijf is bijna net zo saai en kleurloos geworden als de slippers van mijn opa.

 • Profielfoto
  RollingS

  wij willen Macs

 • Profielfoto
  no_poo

  Dit bedrijf is bijna net zo saai en kleurloos geworden als de slippers van mijn opa.

  Geruchten over de knalrode iPhone niet gezien?