Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 maart 2017

Apple-event niet in maart, maar april?

Naar verluidt houdt Apple eind maart een special event om onder andere drie nieuwe iPads en een iPhone 7 RED aan te kondigen, maar de uitnodiging laat op zich wachten. De tijd begint te dringen, of zou het event enkele weken later plaatsvinden?

De site Apple World Today, gemaakt door oud-redacteuren van TUAW, speculeert over 4 april. In Apple Stores in de VS is de 12,9-inch iPad Pro dan pas leverbaar. Het valt ook samen met de opening van Apple Park.

Op basis van deze informatie is het nog te vroeg om te zeggen dat het Apple-event zeker op 4 april gehouden zal worden, maar het is niet onrealistisch. Apple zou na de aankondiging van de vernieuwde iPad Pro direct met de verkoop kunnen beginnen.

Screenshot: Apple World Today – Klik/tap voor groter.

Apple’s nieuwe hoofdkantoor –Apple Park– wordt in april geopend en heeft een auditorium -het Steve Jobs theater- voor productaankondigingen. Apple zou aanwezige journalisten na de presentatie van de nieuwe iPads direct een rondleiding door het dan geopende Apple Park kunnen geven.

Vorig jaar hield Apple op 21 maart een evenement, dit werd op 10 maart aangekondigd. We weten hoogstwaarschijnlijk na het weekend of de theorie van Apple World Today klopt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple-event niet in maart, maar april?
Sluiten