Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 februari 2017

WWDC 2017 van 5 tot en met 9 juni op nieuwe locatie

Apple heeft zojuist de datum voor WWDC 2017 aangekondigd. Op 5 juni zal Tim Cook op het podium van het McEnery Convention Center in San Jose verschijnen om ons de toekomst van iOS en macOS te tonen. Tot en met 9 juni zijn er sessies voor ontwikkelaars.

Dit jaar is WWDC enkele minuten verwijderd van het nieuwe hoofdkwartier van Apple. Daardoor krijgen ontwikkelaars de kans om tijdens het evenement op te trekken en te brainstormen met meer dan 1000 Apple engineers.

Klik/tap voor groter.

Ontwikkelaars kunnen zich vanaf 27 maart inschrijven voor tickets via de Apple Developer-website. Deze worden net als voorgaande jaren via een loting uitgegeven. WWDC zal in het teken staan van iOS 11, macOS 10.13 (of wordt het toch macOS 11?) en updates voor tvOS en watchOS.

Reageer op artikel:
WWDC 2017 van 5 tot en met 9 juni op nieuwe locatie
Sluiten