Eerste trailer voor Apple’s Carpool Karaoke

4 reacties

Apple heeft een trailer vrijgegeven voor de 16 afleveringen van “Carpool Karaoke” die binnenkort exclusief voor abonnees van Apple Music te zien zijn. De iPhone-maker kocht het concept afgelopen zomer. Het is een van de exclusieve series die naar Apple Music komt.

De concept is simpel: beroemdheden komen zingen en jammen tijdens een autorit. In de originele serie zat komiek James Corden achter het stuur, in de 16 afleveringen op Apple Music is er telkens een andere chauffeur.

De gasten – die niet alleen in de auto blijven zitten – zijn onder andere Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena en Shaquille O’Neal. De releasedatum is nog niet bekend.

Update: Nog een (langere) trailer

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  imathijs

  *pakt teiltje*
  Doe zoiets met ‘normale’ mensen. Is dat niet leuk?

 • Profielfoto
  ro_me

  *pakt teiltje*
  Doe zoiets met ‘normale’ mensen. Is dat niet leuk?

  Iderdaad! En dan bijvoorbeeld in de vorm van een taxi of zo!

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Hebben jullie ook gelet op de tekst aan het einde van de reclame: “New members only” dus iedereen die al AppleMusic heeft krijgt het niet te zien.?

 • Profielfoto
  knekkie

  @DaveFlash Die interpretatie zal vast niet kloppen.

  En anders dan ben je best genaaid als je als huidig AppleMusic member op Carpool Karaoke zat te wachten