Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 februari 2017

Eerste trailer voor Apple’s Carpool Karaoke

Apple heeft een trailer vrijgegeven voor de 16 afleveringen van “Carpool Karaoke” die binnenkort exclusief voor abonnees van Apple Music te zien zijn. De iPhone-maker kocht het concept afgelopen zomer. Het is een van de exclusieve series die naar Apple Music komt.

De concept is simpel: beroemdheden komen zingen en jammen tijdens een autorit. In de originele serie zat komiek James Corden achter het stuur, in de 16 afleveringen op Apple Music is er telkens een andere chauffeur.

De gasten – die niet alleen in de auto blijven zitten – zijn onder andere Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena en Shaquille O’Neal. De releasedatum is nog niet bekend.

Update: Nog een (langere) trailer

Reageer op artikel:
Eerste trailer voor Apple’s Carpool Karaoke
Sluiten