Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 februari 2017
Leestijd: 1 minuut

Studenten krijgen € 400 korting op Apple’s professionele apps

Apple heeft een nieuw pakket met professionele Mac-applicaties uitgebracht. Deze is (officieel) alleen voor studenten of scholieren en biedt Final Cut Pro X, Logic Pro X, Motion 5, MainStage 3 en Compressor samen met bijna € 400 korting aan.

Individueel kosten de programma’s totaal € 630, maar in het “Pakket met professionele apps voor het onderwijs” kunnen ze voor € 230 worden aangeschaft. De bundel was eerder al in de VS verkrijgbaar.

De bundel is te vinden in de Apple Store voor het onderwijs, waar studenten, scholieren en hun ouders ook Apple-hardware met onderwijskorting kunnen vinden. Na aanschaf ontvang je een code die je in de Mac App Store kunt inwisselen, waarna de apps worden gedownload.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studenten krijgen € 400 korting op Apple’s professionele apps
Sluiten