Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 21 februari 2017
Leestijd: 1 minuut

Sonos Play Base: Nieuwe TV-speaker op komst?

We kunnen uitkijken naar een nieuwe Sonos-speaker. Het gaat om de Play Base, een soundbar die onder televisies geplaatst kan worden. De fabrikant heeft het apparaat nog niet officieel aangekondigd, maar de Play Base is al op diverse plaatsen verschenen.

De Amerikaanse retailer B&H plaatste de speaker al kort online met een prijs van 699 dollar. Een oplettende Twitteraar heeft bovendien afbeeldingen van de Play Base in een beta van de Sonos-app gevonden.

Play Base in wit en zwart

Uit de informatie kan afgeleid worden dat het gaat om een soundbar waar een televisie op gezet kan worden. Er is een optische audio-ingang en een ethernet-poort. De speaker komt in een witte en zwarte uitvoering. De speaker sluit waarschijnlijk aan op de rest van het Sonos-ecosysteem en krijgt ondersteuning voor spraakassistent Alexa van Amazon.


 
Het is nog onduidelijk wanneer de speaker te koop is, al werd bij B&H kort verkrijgbaarheid eind maart vermeld. Bose heeft met de Solo 15 een soortgelijk systeem.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonos Play Base: Nieuwe TV-speaker op komst?
Sluiten