‘Productie iPhone 8 begint eerder’

11 reacties

De grote vraag rondom de volgende iPhone is: wordt het een saaie iPhone 7s of een spectaculair nieuwe iPhone 8? Een nieuwe gerucht wijst erop dat het wel eens het laatste zou kunnen zijn. De productie van de volgende iPhone zou ongewoon vroeg beginnen.

Volgens sommige analisten start Apple de productie van de iPhone 8 al in juni, normaal is dit eind juli of begin augustus. Dit zou te maken kunnen hebben met grote vernieuwingen aan het toestel.

Eerdere verkoopstart niet waarschijnlijk

Toch is het niet waarschijnlijk dat de opvolger van de iPhone 7 ook eerder verkrijgbaar zal zijn. Apple blijft al jaren bij zijn gebruikelijke planning met onthulling van de nieuwe iPhone in de tweede week van september. Apple wil beter voorbereid te zijn en meer voorraad in september hebben. Dit jaar waren er ernstige leverproblemen met voornamelijk de iPhone 7 Plus.

iPhone4-3
De iPhone in productie – Klik/tap voor groter.

Volgens eerdere berichten heeft Apple het productieproces van de iPhone 8 vernieuwd en wordt er een nieuw stalen frame gebruikt. Ook zou het toestel een OLED-scherm krijgen en een 3D-camera voor augmented reality-functies. Als dit allemaal waar is, zal Apple ongetwijfeld vele nieuwe processen moeten implementeren en is vroeg met de productie beginnen een verstandig idee.

Een ding is zeker, als de productie vroeg begint, zien we ook eerder lekken uit de Aziatische fabrieken en weten we snel of de tiende verjaardag van de iPhone een iPhone 7s of iPhone 8 brengt.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  steveb

  Mooie veelbelovende foto om het artikel te starten
  Smalle tand bovenaan?

 • Profielfoto
  steveb

  Vroege start? Of een nieuwe iphone SE gaat in juni in productie?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Laten we hopen dat het de opvolger van de SE is.

 • Profielfoto
  SunKeeper

  De SE 2 mag waterdicht worden, daar lever ik wat mij betreft wel de jack connector wel voor in.

  Liever niet dunner, wel dezelfde accuduur. Verder zou ik het niet weten, top apparaat.(y)

 • Profielfoto
  no_poo

  De SE is prachtig, maar nu ik een iPhone 7 gebruik wil ik wel de nieuwe features in een eventuele SE 2 zien en dat gebeurt denk ik niet meer. Taptic Engine, spatwaterdicht, 3D-touch, 7MP FaceTime camera, stereospeakers, helderder en kleurrijker scherm…

  Wie weet heeft de iPhone 8 zo’n kleine behuizing dat een SE niet meer nodig is, in het eerste jaar wel weer duur, maar voor straks?

 • Profielfoto
  Niels

  Persoonlijk zou ik liever zien dat het schermformaat hetzelfde blijft bij een compacter design. Een iPhone 7 die qua grootte dus meer in de richting van de SE gaat en een Plus die qua grootte meer in de richting van de normale 7 gaat.

  Nadeel is dan wel het inleveren van een klein beetje batterij capaciteit, maar als ik op die manier een Plus in het formaat van een reguliere iPhone zou hebben, yes please.

  Ik vrees echter het tegenovergestelde, dat het toestel even groot blijft en het scherm groter wordt door het verdunnen van de bezels.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Het wordt volgens mij gewoon een iPhone 7s, hoe mooi hij ook wordt.

 • Profielfoto
  AT024

  Geloof er geen kut van

 • Profielfoto
  maconly

  Ik wil een grotere accu

 • Profielfoto
  Barry Heutinck

  De 6, 6s en 7 lijken wel erg veel op elkaar qua grootte, randen, knoppen. Wat sneller, betere camera etc. Wat de 8 of X ook word, een groter scherm in dezelfde behuizing formaat en de randen zoals de 5s .. goede specs en dan ga ik hem zeker halen! Ben wel toe aan iets nieuws

 • Profielfoto
  Night