Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 7 februari 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Productie iPhone 8 begint eerder’

De grote vraag rondom de volgende iPhone is: wordt het een saaie iPhone 7s of een spectaculair nieuwe iPhone 8? Een nieuwe gerucht wijst erop dat het wel eens het laatste zou kunnen zijn. De productie van de volgende iPhone zou ongewoon vroeg beginnen.

Volgens sommige analisten start Apple de productie van de iPhone 8 al in juni, normaal is dit eind juli of begin augustus. Dit zou te maken kunnen hebben met grote vernieuwingen aan het toestel.

Eerdere verkoopstart niet waarschijnlijk

Toch is het niet waarschijnlijk dat de opvolger van de iPhone 7 ook eerder verkrijgbaar zal zijn. Apple blijft al jaren bij zijn gebruikelijke planning met onthulling van de nieuwe iPhone in de tweede week van september. Apple wil beter voorbereid te zijn en meer voorraad in september hebben. Dit jaar waren er ernstige leverproblemen met voornamelijk de iPhone 7 Plus.

De iPhone in productie – Klik/tap voor groter.

Volgens eerdere berichten heeft Apple het productieproces van de iPhone 8 vernieuwd en wordt er een nieuw stalen frame gebruikt. Ook zou het toestel een OLED-scherm krijgen en een 3D-camera voor augmented reality-functies. Als dit allemaal waar is, zal Apple ongetwijfeld vele nieuwe processen moeten implementeren en is vroeg met de productie beginnen een verstandig idee.

Een ding is zeker, als de productie vroeg begint, zien we ook eerder lekken uit de Aziatische fabrieken en weten we snel of de tiende verjaardag van de iPhone een iPhone 7s of iPhone 8 brengt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Productie iPhone 8 begint eerder’
Sluiten