Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 februari 2017

Pokémon Go-update brengt 80 nieuwe wezens en meer

Nu de vrieskou uit de lucht is, wil Niantic je verleiden om Pokémon Go weer eens op te starten en op pad te gaan. De game krijgt deze week een grote update met daarin onder andere 80 wezens uit de Johto-regio van Pokémon Gold en Pokémon Silver.

Ook komen er mannelijke en vrouwelijke varianten van Pokémon. Naast de nieuwe wezens, brengt de update ook nieuwe items. Zo zijn er voorwerpen bij Pokéstops die helpen bij het sneller evolueren van je wezens.

Een aantal van die items zijn bessen, er worden twee nieuwe bessen aan de game toegevoegd. Allereerst is er de Nanab-bes die een wilde Pokémon vertraagt zodat deze gemakkelijker te vangen is. De Pinap-bes beloont je met twee keer zoveel snoep na het vangen van een wezen.

De interface van de game wordt ook iets verbeterd. Bij het vangen van een Pokémon toont het scherm onderaan een keuzemenu met items. Zo kun je gemakkelijker bessen kiezen om in te zetten. Tot slot is het mogelijk je avatar aan te passen met nieuwe items zoals hoeden, shirts en broeken.

Oplettende fans weten dat er meer dan 80 Pokémon van de tweede generatie zijn, maar die komen niet allemaal naar Pokémon Go. Welke wezens geslecteerd zijn, weten we wanneer de update beschikbaar is. Volgens Niantic komt deze nog voor het weekend.

Reageer op artikel:
Pokémon Go-update brengt 80 nieuwe wezens en meer
Sluiten