Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 februari 2017

Outlook voor iOS uitgebreid met add-ins

Outlook voor iOS heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een van de betere e-mail­applicaties voor iPhone en iPad. Microsoft breidt de app nu uit met invoeg­toepassingen. Dit zijn kleine add-ins die bepaalde taken kunnen automatiseren.

Microsoft levert zelf Dynamics 365 (CRM) en de Microsoft Translator als invoeg­toepassingen. Evernote, GIPHY, Nimble en Trello Smartsheet zijn ook van de partij en meer add-ins van derden volgen binnenkort.

Office 365-account vereist

Om de invoeg­toepassingen te gebruiken is een Office 365-account vereist, het werkt niet met andere e-mailaccounts zoals iCloud of IMAP. Microsoft zegt later ondersteuning voor Outlook.com-accounts toe te zullen voegen.

Klik/tap voor groter.

De invoeg­toepassingen zijn te vinden onder het Instellingen-menu. Bij het lezen van een e-mail uit een Office 365-account verschijnt rechts een nieuw icoon waarmee de add-ins geactiveerd kunnen worden. Zo kun je direct een e-mailbericht in Evernote opslaan, antwoorden met een GIF, het bericht laten vertalen door de Microsoft Translator en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Outlook voor iOS uitgebreid met add-ins
Sluiten