Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 februari 2017
Leestijd: 1 minuut

Netflix: Chrome-extensie toont verborgen categorieën

Netflix doet doorgaans prima aanbevelingen, maar soms wil je iets dieper kunnen graven in de uitgebreide catalogus van de streaming­dienst. De Chrome-extensie Netflix Categories laat je op basis van verborgen categorieën door de catalogus bladeren.

Netflix verdeelt films en series in honderden categorieën, maar via de website zijn alleen hoofdgenres te kiezen. Horror wordt bijvoorbeeld verdeeld in Culthorror, Monsterfilms, Diepzeehorrorfilms, Horrorcomedy en meer.

Door middel van een knop in de Chrome-werkbalk geeft de extensie Netflix Categories rechtstreeks toegang tot subcategorieën en laat je ook binnen een categorie zoeken. Favoriete genres kunnen vastgezet worden, zodat je snel op nieuwe content kunt checken.

Netflix Categories in actie.

Een vergelijkbare extensie voor Safari hebben we niet kunnen vinden. Netflix Categories is echter open source en een handige ontwikkelaar kan er ongetwijfeld een Safari-versie van maken (stel ons op de hoogte). Anders is er altijd nog deze lijst met directe links.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Netflix: Chrome-extensie toont verborgen categorieën
Sluiten