Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 februari 2017

ING komt met iMessage-app voor betaalverzoeken

ING heeft zijn iOS-app uitgebreid met een iMessage-component. Het is nu met een iMessage-app mogelijk om direct vanuit een gesprek betaal­verzoeken aan te maken. Het maximale bedrag dat op deze manier verzocht kan worden is 99 euro.

Na het aanmaken van een betaalverzoek ziet de ontvanger zoals altijd een link. Het grootste verschil is dat de ING-app zelf niet meer geopend hoeft te worden en dat inloggen niet nodig is.

De iMessage-app is onderdeel van de laatste versie van de ING-app en moet eenmalig geactiveerd worden. Doe dit door binnen iMessage op het Store-icoon te klikken, via de grijze bolletjes linksonder naar de App Store te gaan en de app via het tabblad Beheer te activeren. iOS 10 is vereist.

Klik/tap voor groter.

Om betaalverzoeken via WhatsApp te versturen, dient de ING-app zelf gebruikt te worden. Het is met de iMessage-app ook mogelijk betaal­verzoeken naar Android-gebruikers te sturen, zij ontvangen de link als SMS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ING komt met iMessage-app voor betaalverzoeken
Sluiten