Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 20 februari 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Apple-event met iPhone 7 RED en nieuwe iPads in maart’

In maart zien we niet alleen nieuwe reeks iPads, maar ook een RED-versie van de iPhone 7 en een 128GB iPhone SE. De producten worden tijdens een Apple-event eind maart onthuld, claimt het doorgaans goed geïnformeerde blog Macotakara.

De iPad Pro 2 zou in een nieuw 10,5-inch formaat komen dat de 9,7-inch versie vervangt. Dit zou ook de meest innovatieve iPad worden met een kleinere rand en een in het scherm geïntegreerde home-knop.

Verrassingen op iPhone-gebied

Niet verwacht, maar wel interessant is een vernieuwde iPhone-lineup. Apple zou een iPhone SE met 128GB opslagcapaciteit lanceren en de iPhone 7 (Plus) in een nieuwe RED-variant uitbrengen. Daarnaast zou er een nieuwe lente-collectie Apple Watch-bandjes gepresenteerd worden. Diverse bandjes voor Apple’s smartwatch zijn momenteel al slecht verkrijgbaar.

Mockup. Met zo’n watermerk is een “via” vermelding niet nodig…

Er gaan al langer gerucht over drie nieuwe iPads in maart, maar over vernieuwde iPhones horen we voor het eerst. Macotakara was het eerste blog dat vorig jaar berichtte over het verdwijnen van de minijack van de iPhone 7 en is redelijk betrouwbaar, maar zeker weten doen we het pas wanneer Tim Cook eind maart op het podium staat.

(Zie ook → 10,5-inch: het juiste formaat voor de nieuwe iPad Pro)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple-event met iPhone 7 RED en nieuwe iPads in maart’
Sluiten