De eerste WWDC 2017 wallpapers voor iPhone & Mac

5 reacties

Apple was er dit jaar vroeg bij met het aankondigen van zijn jaarlijkse ontwikkelaars­conferentie WWDC. In 2017 is het event van 5 tot en met 9 juni. Alvast in de stemming komen? Een vroege aankondiging wil ook zeggen dat er al wallpapers beschikbaar zijn.

Twee ontwerpers hebben hun wallpapers al af, download ze hieronder. Zelf WWDC-wallpapers gemaakt? Mail de originele bestanden naar redactie [at] onemorething.nl en we vermelden ze. Voor nu, downloaden maar!

Matt Birchler

De eerste set wallpapers komt van grafisch ontwerper Matt Birchler. Hij heeft twee varianten voor iPhone gemaakt en één variant voor iPad en Mac:

wwdc 2017 voorbeeld 1 16x9

AR72014

De Italiaanse ontwerper ‘ar72014‘ (geen echte naam bekend) maakt al jaren wallpapers voor de iPhone en heeft één wallpaper voor WWDC 2017 gemaakt.

wwdc wall2
Om de wallpapers te installeren, open je ze vanaf je iOS-apparaat (ook vanuit de OMT-app mogelijk) en druk je op het deel-icoon onderaan om de afbeelding te bewaren. Daarna kun je deze via InstellingenAchtergrondKies nieuwe achtergrond als wallpaper instellen. Op de Mac kies je voor SysteemvoorkeurenBureaublad en schermbeveiligingBureaublad.

(Via: iDB)

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  iMac Lover

  Awful

 • Profielfoto
  Shmoo

  Vochtige doekjes zijn ook in de aanbieding. Lekker fris.

 • Profielfoto
  sanderman

  Geen nieuws is ook nieuws… En weer door.

 • Profielfoto
  bartvdv

  Hoeveel zou een ontwerper daar de dag van vandaag nog voor vangen ? Wat internetten, zich wat laten inspireren (‘plagiëren’), wat knippen en plakken ? Of zou een ontwerper dat alleen maar voor de eer doen.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Waarschijnlijk een opdracht, mogelijk twee in deze stijl, ligt er een beetje aan hoeveel sites (en welke) dit oppikken.

  Als het niets oplevert zijn het tot nu toe toch weer 36 linkjes naar je site. Doe dit twee of drie keer en het is het verschil waarom jij wel gevonden wordt wanneer iemand zoekt naar een designer in jouw regio en je buurman niet/minder.