Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 februari 2017

De eerste WWDC 2017 wallpapers voor iPhone & Mac

Apple was er dit jaar vroeg bij met het aankondigen van zijn jaarlijkse ontwikkelaars­conferentie WWDC. In 2017 is het event van 5 tot en met 9 juni. Alvast in de stemming komen? Een vroege aankondiging wil ook zeggen dat er al wallpapers beschikbaar zijn.

Twee ontwerpers hebben hun wallpapers al af, download ze hieronder. Zelf WWDC-wallpapers gemaakt? Mail de originele bestanden naar redactie [at] onemorething.nl en we vermelden ze. Voor nu, downloaden maar!

Matt Birchler

De eerste set wallpapers komt van grafisch ontwerper Matt Birchler. Hij heeft twee varianten voor iPhone gemaakt en één variant voor iPad en Mac:

  • Mac:  – 
  • iPad:
  • iPhone (alleen logo) –
  • iPhone (logo en tekst):

AR72014

De Italiaanse ontwerper ‘ar72014‘ (geen echte naam bekend) maakt al jaren wallpapers voor de iPhone en heeft één wallpaper voor WWDC 2017 gemaakt.

  • iPhone:


Om de wallpapers te installeren, open je ze vanaf je iOS-apparaat (ook vanuit de OMT-app mogelijk) en druk je op het deel-icoon onderaan om de afbeelding te bewaren. Daarna kun je deze via InstellingenAchtergrondKies nieuwe achtergrond als wallpaper instellen. Op de Mac kies je voor SysteemvoorkeurenBureaublad en schermbeveiligingBureaublad.

(Via: iDB)

Reageer op artikel:
De eerste WWDC 2017 wallpapers voor iPhone & Mac
Sluiten