BeatsX-oortjes vanaf 10 februari te koop

13 reacties

Na maanden vertraging heeft Apple aangekondigd dat de BeatsX-oortjes vanaf 10 februari verkrijgbaar zijn. De draadloze BeatsX bevatten net als de AirPods een Apple W1-chip, worden opgeladen via Lightning en zijn goedkoper dan AirPods (€ 149 ipv € 179).

Een verrassing: naast wit en zwart zullen de BeatsX-oortjes ook in het blauw en grijs beschikbaar zijn. De accu gaat tot acht uur mee en in tegenstelling tot de AirPods, worden de oortjes bij elkaar gehouden door een koord.

Op het koord bevindt zich tevens de microfoon en afstandsbediening. Deze kan gebruikt worden om muziek te bedienen, Siri te activeren en te bellen. De batterij is na vijf minuten ‘Fast Fuel’ voldoende opgeladen om weer twee uur naar muziek te kunnen luisteren. Beide hoofdtelefoons zijn gemagnetiseerd zodat ze zonder slingeren rond de nek gedragen gedragen kunnen worden.

BeatsX maakt net als de AirPods gebruik van Apple’s W1-chip, die Bluetooth van een speciaal sausje voorziet en accessoires via iCloud op alle apparaten met hetzelfde Apple ID beschikbaar maakt. Ook de PowerBeats 3 (oortjes) en Beats Solo 3 (hoofdtelefoon) gebruiken de W1-chip.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Lucas V

  Waarom zou Apple die verkopen? Ze hebben toch de EarPods

 • Profielfoto
  SJEBloem

  Aangezien Apple een aantal jaar geleden Beats heeft gekocht.:lol: Daarnaast zijn er verschillende doelgroepen welke een ander soort koptelefoon willen.

 • Profielfoto
  arno1975

  Plus dat er andere bediening op zit, minder Siri afhankelijk… En “het draadje”…
  Ik loop (vooral “jog”)met de airpods en ik moet er niet aan denken dat ze uit mijn oren vallen. Met zo’n koord heb je toch een iets veiliger idee.
  De airpods zijn nog niet uit mijn oren gevallen,maar toch…

 • Profielfoto
  Niels

  Yes! Eindelijk een draadloze vervanging voor mijn Urbeats. As vrijdag gelijk bestellen:)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  De AirPods van Apple vallen echt niet uit mijn oren, hoe gek ik ook doe. Deze oortelefoons van Beats zien er wel leuk uit. Ik hou echter niet van het boem boem geluid van Beats, met weinig hoge tonen en denk dat dit hier ook zo is. Maar…ik ga ze proberen!

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Ik heb de Bose Sportsound wireless, dat is dezelfde form factor. Bevalt zeer goed.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Is dit model niet meer om te gebruiken tijdens het sporten?

  Hoe zit dat eigenlijk met regen, zweet en vocht tijdens het hardlopen. Ik gebruik nu de BT Plantronics BackBeat Fit en daar ben ik eigenlijk extreem tevreden over maar deze zouden natuurlijk wel geweldig zijn omdat het pairen zo eenvoudig verloopt.

 • Profielfoto
  arno1975

  Shmoo, Powerbeats 3 wordt volgens mij ook veel gebruikt voor sporten.
  Ik denk aan beiden… om een van de twee te nemen, dan:-)

 • Profielfoto
  Shmoo

  Powerbeats 3 zijn oud daar zou ik geen geld meer in investeren.

 • Profielfoto
  arno1975

  Shmoo, Powerbeats 3 werd tegelijk met iPhone 7, Airpods,Beats Solo3 én deze Beats X gepresenteerd, dus zo oud is die ook weer niet ?

 • Profielfoto
  arno1975

  Shmoo, Powerbeats 3 werd tegelijk met iPhone 7, Airpods,Beats Solo3 én deze Beats X gepresenteerd, dus zo oud is die ook weer niet ?

 • Profielfoto
  no_poo

  @shmoo, Ze zijn sweatproof volgens de korte review van Cnet.

 • Profielfoto
  knekkie

  @Lucas V

  vanwege de extra inkomsten… Omdat de airpods het gewoon net niet zijn. En omdat Apple op moet boksen tegen alternatieven die meer kunnen en gebruiksvriendelijker zijn zoals de bragi dash.

  klik