Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 21 februari 2017
Leestijd: 1 minuut

Apple Pay op weg naar Duitsland en Italië

Apple Pay wordt langzaam in Europa uitgerold. Na het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk vorig jaar, bereidt Apple een lancering van zijn betaaldienst in Duitsland en Italië voor. Blijkt uit bijgewerkte supportdocumenten voor de twee landen.

Officieel heeft Apple nog niets aangekondigd (wellicht tijdens het event in maart?) maar de eerste hints zijn er. Pagina’s met Apple Pay-ondersteuning bevatten nu lokaal relevante informatie voor Duitsland en Italië.

De supportpagina voor Duitsland werd op 14 februari bijgewerkt en bevat nu vertaalde screenshots en content. Ook de Italiaanse pagina is volledig vertaald en aangepast. Ter vergelijking: de Nederlandse supportpagina voor Apple Pay bevat onvertaalde teksten en screenshots waarop Amerikaanse banken en credit cards vermeld staan.

De pagina’s bieden nog geen informatie over de lanceerdatum of deelnemende banken. Dat een uitrol in Duitsland en Italië aanstaande is, lijkt echter steeds duidelijker. Daarna Nederland? Wij hopen met je mee ?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Pay op weg naar Duitsland en Italië
Sluiten