WhatsApp-update brengt handige verbeteringen

Door: Raymon Mens - 3 reacties

WhatsApp brengt met de vandaag vrijgegeven versie 2.17.1 handige verbeteringen. Je kunt berichten nu altijd verzenden, de verzendknop werkt zelfs wanneer er geen internetverbinding is. Het bericht wordt afgeleverd zodra de verbinding terug is.

Een andere nieuwe functie zal bezitters van een 16GB iPhone aanspreken. Het is nu mogelijk om media in chats selectief te wissen. Zo kun je alle gifjes en video’s in een gesprek verwijderen, maar de foto’s bewaren.

De optie om selectief media te wissen is te vinden bij InstellingenData- en opslaggebruikOpslag in gebruik. Vervolgens kun je per chat kiezen wat te wissen. Handig bij een volle iPhone en groepsgesprekken waar gifs en video’s veelvuldig gebruikt worden.

Selectief wissen in WhatsApp.
Klik/tap voor groter.

Tot slot is het het nu ook mogelijk om tot 30 foto’s of video’s tegelijkertijd te sturen. Voorheen waren dit er maximaal 15.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Melle

  Inderdaad alle handige verbeteringen.

 • Profielfoto
  Edwin

  Bij mij waren het er maximaal 10, geen 15 bestanden!
  Tenzij je eerst naar “Media Links & Docs” gaat, daar kun je onbeperkt bestanden aanvinken en in één klap verzenden.

 • Profielfoto
  donut

  Zo handig dat je de nieuwe Facebook connectie voor lief neemt…