Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 januari 2017

Vine gaat verder als Vine Camera

Het stoppen van Vine werd handig aangekondigd. Een half uur voor het starten van het Apple-event in oktober zei Twitter te stoppen met de app voor korte, herhalende filmpjes. Toch stopt Vine niet helemaal, het concept leeft door als camera-app.

Met Vine Camera kunnen nog steeds korte video loops gemaakt worden, maar deze staan niet langer op een eigen social media-platform, ze kunnen alleen via Twitter worden gedeeld of opgeslagen in je fotorol.

Het opnemen van een video werkt nog steeds zoals altijd. Je kunt alleen in vierkant formaat opnemen en houdt het scherm ingedrukt op de opname te starten. Verschillende korte opnames worden samengevoegd tot één flimpje dat zich herhaalt.

Vine Camera – Klik/tap voor groter.

Hoewel de website Vine.co nog even in zijn huidige vorm bestaat, dient deze nu slechts als archief. Het downloaden van je gemaakte filmpjes is sinds 17 januari niet meer direct mogelijk.

Reageer op artikel:
Vine gaat verder als Vine Camera
Sluiten