Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 24 januari 2017

In 2007 hadden de meeste OMT’ers een…

De iPhone is dit jaar precies 10 jaar oud. We zijn misschien vergeten hoe dit toestel onze levens heeft veranderd, maar er was leven voor de iPhone! Vandaar de vraag in onze weekend poll: Welke telefoon had je in 2007, vóór de release van de iPhone?

In totaal werd er 5159 keer op de weekend poll gestemd (dank!). De meeste OMT’ers hadden een Nokia (41%), gevolgd door Sony/Ericsson (20%) en HTC (10,45%) op een derde plaats.

De Sony Ericsson W(alkman) 880i, uit 2007.

Volledige uitslag weekend poll

De volledige uitslag laat er geen twijfel over bestaan, toen Apple de iPhone introduceerde was Nokia in Nederland heer en meester. De opmars van BlackBerry was nog niet begonnen en slechts een klein deel van onze lezers had nog geen mobiele telefoon.

  • Nokia: 41%
  • Sony/Ericsson: 21%
  • Ander merk: 12%
  • HTC: 10%
  • BlackBerry: 7%
  • Motorola: 4%
  • Geen mobiele telefoon: 3%
  • Palm: 2%

Een minderheid van 44 procent omschreef zijn toestel als smartphone. Een meerderheid van 53 procent had een mobiele telefoon, maar noemde dit geen smartphone. Aanstaande zaterdag is er weer een nieuwe poll.

Reageer op artikel:
In 2007 hadden de meeste OMT’ers een…
Sluiten