Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 januari 2017
Leestijd: 1 minuut

Go Unlimited: T-Mobile komt met onbeperkt alles-abonnement

T-Mobile heeft Go Unlimited geïntroduceerd. Een nieuw abonnement dat volgens de provider écht onbeperkt data, bellen en sms-berichten bevat voor € 35 per maand. Dit geldt ook in de gehele Europese Unie. het abonnement is vanaf 16 januari beschikbaar.

We hebben ons best gedaan om te zoeken naar aanvullende voorwaarden, kleine lettertjes en sterretjes en zijn slechts op twee dingen gestuit die niet erg beperkend, maar hooguit ontmoedigend zijn.

Per dag aanvullen

Het werkt zo: je start iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Geldig in Nederland en de EU. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan krijg je een sms waarna je zo vaak je wilt gratis 1 GB-aanvullers kunt activeren. Op deze manier wil T-Mobile zorgen dat het netwerk niet onnodig belast wordt.

In de EU mag je maximaal 60 dagen per jaar onbeperkt data, belminuten en SMS’jes gebruiken. Bij een verblijf van langer dan 60 dagen gaat een limiet van 10 GB per maand tellen.

De nieuwe GO-abonnementen – Klik/tap voor groter.

In het verleden heeft T-Mobile vaker gestunt met data en muziek. Zo werd vorig jaar een onbeperkt online-abonnement gelanceerd waarbij video verplicht in lage kwaliteit bekeken moest worden. Een beperking die later door de Autoriteit Consument en Markt van tafel is geveegd.

Ook de onlangs gelanceerde dienst Datavrije Muziek waarbij bepaalde streamingdiensten niet met de databundel meegeteld worden, werd door de ACM verboden. Bij GO Unlimited zijn vooralsnog geen beperkende voorwaarden of uitgesloten diensten ontdekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Go Unlimited: T-Mobile komt met onbeperkt alles-abonnement
Sluiten