Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 31 januari 2017

Deze Macs zijn compatibel met Night Shift

In macOS Sierra 10.12.4 (op moment van schrijven als publieke beta beschikbaar) brengt Apple het van iOS bekende Night Shift naar de Mac. Night Shift filtert blauwtinten uit het scherm en dat is in het donker prettiger voor de ogen.

Niet alle Macs die macOS Sierra ondersteunen, zijn compatibel met Night Shift. We vroegen lezers die de publieke beta van macOS 10.12.4 gebruiken te melden of Night Shift werkt. Dit is de complete lijst:

  • iMac: medio 2012 of nieuwer;
  • MacBook Pro: medio 2012 of nieuwer;
  • Mac Mini: eind 2012 of nieuwer;
  • MacBook Air: medio 2012 of nieuwer;
  • Mac Pro: eind 2013 of nieuwer;
  • MacBook: begin 2015 of nieuwer.


Night Shift is op Macs die het ondersteunen te vinden bij SysteemvoorkeurenBeeldschermenNight Shift of helemaal bovenin het berichtencentrum aan de rechterkant. Ondersteunt je Mac geen Night Shift? Dan is er altijd nog F.lux dat vergelijkbare functionaliteit biedt en op oudere Macs werkt. Bedankt voor alle reacties!

Reageer op artikel:
Deze Macs zijn compatibel met Night Shift
Sluiten