Claire
Claire Nieuws 14 december 2016

Top 5 Apple-kerstcadeaus voor 2016

We gaan alweer snel richting de kerst. Tijd om in de shop-modus te schieten en hét perfecte cadeau voor jouw vriend(in), collega of medewerker op te sporen. Misschien zit daar een Apple-fanaat bij of moet je zelf een verlanglijstje samenstellen.

Hier zijn 5 suggesties tot € 200 om met kerst punten te scoren bij elke Apple-liefhebber. Is jouw budget lager dan dat? Doe dan vooral inspiratie op bij onze Sinterklaas top 5 tot € 20. Een zalig kerstfeest gewenst!

1. Kaars met de geur van een nieuwe Mac

Twelve South – $24 + $ 20 verzendkosten
Dit cadeau is naast grappig ook nog eens perfect voor de donkere dagen: een kaars met de geur van een nieuwe Mac. Niet iedereen vindt het lekker ruiken, maar als je een echte Apple-liefhebber bent, dan valt dit cadeau zeker in de smaak! Ook leuk om te geven als iemand een nieuwe Mac voor kerst vraagt, maar er (en die kans is groot) te weinig budget is.

Helaas zijn ze op dit moment uitverkocht, maar Twelve South verwacht vanaf 19 december weer nieuwe voorraad. Tot die tijd kun je je aanmelden voor updates. Wil je het op save spelen? Bestel dan bij dezelfde shop deze “⌘O to Refresh bottle” voor $34. Hiermee sponsor je meteen diverse schoon-water projecten.

2. Elgato Eve Energy

Online Apple Store – € 49,95
Wil je iemand verassen met een voorproefje op HomeKit? Geef dan de Elgato Eve Energy cadeau! Dit slimme stopcontact is gemakkelijk te installeren en kun je in- en uitschakelen met de Woning-app van iOS 10 of door Siri de opdracht te geven. Extra leuk is het duurzame aspect. Je kunt namelijk meteen zien hoeveel energie een aangesloten apparaat verbruikt en hierdoor je energieverbruik in de gaten houden.

3. AirPods draadloze oordopjes

Online Apple Store – € 179
Apple heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd in het afgelopen jaar. Niet alles is voor iedereen handig en betaalbaar, maar deze draadloze oordopjes staan toch bij de meesten wel op het verlanglijstje. Tot voor kort waren ze nog niet leverbaar in Nederland, maar nu de eerste exemplaren worden uitgeleverd is het zeker een goed kerstcadeau. Ze zijn te gebruiken met elke iPhone 5 en iPad Mini 2 of nieuwer én de iPad Air en Pro.

4. Toetscombinatie T-shirt

CMD WEAR – € 29,50
Het meest verassende cadeau uit deze top 5 zijn de design shirts van CMD WEAR uit Nederland. De vijftal prints verwijzen allemaal een toetscombinatie met de bekende cmd toets erin. Kies bijvoorbeeld voor “create something ⌘N” of “Don’t ⌘C, Be original”. Vooral ontwerpers en creatievelingen zullen erg om de teksten moeten lachen. De shirts zijn verkrijgbaar in 4 maten en te bestellen op de website van CMD WEAR.

5. Chromecast Ultra

Google €79
Met zijn allen foto’s bekijken op de TV, een film streamen vanaf Netflix of NPO kerstavond of samen door wat websites heengaan vanaf de bank. Met de Chromecast Ultra van Google is dat allemaal mogelijk. Stream vanaf je iPad, iPhone of Mac vanuit diverse apps naar je eigen TV en geniet samen van de content. Ten opzichte van de gewone Chromecast ondersteunt deze Ultra variant 4K HD beeld en streamt hij een stuk sneller.

Heb je wat meer budget en verder vooral Apple producten in huis? Kies dan voor de nieuwste Apple TV. Deze bevat ongeveer dezelfde functies, maar streamt je volledige scherm en is geïntegreerd in het Apple systeem. Daarnaast kun je met de nieuwe remote ook Siri gebruiken om bijvoorbeeld films te vinden en werkt hij als controller voor games uit de Apple TV App Store.

Reageer op artikel:
Top 5 Apple-kerstcadeaus voor 2016
Sluiten