Spotify: Daily Mix nu ook op Mac en PC

7 reacties

De Daily Mix is aangekomen in de desktop-versie van Spotify, zowel op Windows als Mac. Deze functie die afspeellijsten van je favoriete muziek maakt en deze combineert met nieuwe werk was sinds september op iOS en Android beschikbaar.

De lijst van nummer in elke mix verandert als je dagelijks muziek via Spotify luistert. Nummers die je een hartje geeft (favoriet maakt), tellen extra zwaar mee. Iedere gebruiker krijgt maximaal 6 dagelijkse mixen.

daily-mix-001
Klik/tap voor groter.

Als deze Daily Mix niet in het menu wordt weergegeven, forceer dan een update via het Over-menu. (Thanks, Thomas!)

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Facundo

  Nummers die je een hartje geeft (favoriet maakt), tellen extra zwaar mee.

  Ik weet hoe een nummer aan m’n library toe te voegen met een vinkje. Maar leg eens uit hoe we nummers hartjes kunnen geven.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Als je een nummer uit de Daily Mix start, verschijnt onderaan de player de mogelijkheid om een hartje te geven. Dit verschijnt alleen bij het afspelen van de Daily Mix en wordt gebruikt om het algoritme op je smaak te trainen.

 • Profielfoto
  Facundo

  Bedankt!

 • Profielfoto
  willemS

  Waar kan ik de daily mix ergens vinden? Zie hem zo niet staan…

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Waar kan ik de daily mix ergens vinden? Zie hem zo niet staan…

  Op macOS: menu rechts, onder “Jouw muziek” het kopje “je daily mix”

 • Profielfoto
  aartjan.nl/blog

  die daily mixes zijn echt supergoed

 • Profielfoto
  m4v3r1ck

  Sinds kort door mijn KPN Compleet abbo, heb ik ‘gratis’ Spotify Premium ook op mijn MacPro. Samen met de Boom2 app en een Sennheiser HD650 hoofdfoon is dit allemaal opgeteld een geweldige combi!. Ja, ik zet ook gewoon mijn daily mix aan.