Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 december 2016

Pokémon GO is klaar voor de kerstdagen

Het is kerst voor Pokémon-trainers! Niantic heeft de game voorzien van nieuwe pocket monsters. Het gaat (helaas) niet om alle Pokémon uit de Gold en Silver-games, maar slechts om een selectie van de beestjes uit de Johto-regio.

Door eieren te hatchen kun je een Togepi, Pichu en enkele andere nieuwe Pokémon bemachtigen. Er zit tot 29 december ook een speciale Pikachu met kerstmuts in de game, die je in het wild kunt vangen.

De ontwikkelaars beloven dat andere Pokémon in de komende maanden toegevoegd zullen worden. Ook is de functie “Pokémon in de omgeving” (radar) uitgebreid tot meer trainers als onderdeel een grootschalige test.

Specials en events zijn een bewezen methode om spelers terug te laten keren naar de game. De hype die afgelopen zomer rondom Pokémon GO hing, is grotendeels voorbij en met de nieuwe Pokémon hoopt Niantic spelers opnieuw te verleiden de game eens te starten. Als het maar niet te koud is buiten…

Reageer op artikel:
Pokémon GO is klaar voor de kerstdagen
Sluiten