Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 december 2016

Nu op Apple TV: Hitman Go, Lara Croft GO en Deus Ex GO

Goed nieuws voor iedereen die bij gebrek aan beter nog steeds Crossy Road of Urban Asphalt op de Apple TV speelt. Uitgever Square Enix heeft zijn bekende GO-games naar de settopbox gebracht. Het gaat om Hitman GOLara Croft GO en Deus Ex GO.

De GO-games zijn turn-based puzzelgames waarin je bekende figuren zoals Lara Croft, Adam Jensen (Deus Ex) of Agent 47 (Hitman) door originele en prachtig ontworpen levels loodst. Beter dan standaard-remakes.

Tijd speelt geen rol

Onze favoriet is Lara Croft GO, waarin de bekende archeologe door ruïnes loopt, dodelijke obstakels uit de weg moet gaan of juist te slim af moet zijn. In alle GO-games doet tijd er niet toe, je moet de slimste manier van spelen vinden. Soms omvat dat het activeren van een verborgen mechanisme zoals liften (in Lara Croft GO) of plaatsen om je te verschuilen (in Hitman Go).

Klik/tap voor groter.

Wie een van de GO-games in het verleden aangeschaft heeft, kan deze nu ook vinden in de Apple TV App Store. Opnieuw kopen is niet nodig.

Reageer op artikel:
Nu op Apple TV: Hitman Go, Lara Croft GO en Deus Ex GO
Sluiten