Minecraft nu beschikbaar op Apple TV

6 reacties

Het succes van Minecraft laat zich deels verklaren doordat de game op praktisch ieder platform te spelen is. Vandaag wordt de lijst weer langer, want Minecraft is nu beschikbaar op de Apple TV. Ook de iOS-versie van de game is bijgewerkt.

Minecraft: Apple TV Edition wordt verkocht voor € 19,99. Voor een beperkte tijd zijn zeven packs met extra content inbegrepen. Ondersteuning voor Minecraft Realms (private multiplayer) en Xbox Live volgt later.

De volgende extra pakketten met content zitten in Minecraft voor Apple TV: Holiday 2015, Town Folk en City Folk (skin packs) en de Plastic, Natural, Cartoon, en Festive 2016 mash-ups. Een controller is verplicht om de game op Apple’s settopbox te kunnen spelen.

De iOS versie, ook wel bekend als Minecraft: Pocket Edition is bijgewerkt naar versie 1.0 en brengt de langverwachte Ender Update met daarin nieuwe items, de mogelijkheid om de mogelijkheid om dubbel zo hoge bouwwerken te maken. De limiet is opgehoogd naar 256 blokken.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Edwin

  Yesss!!! Dat is leuk!

 • Profielfoto
  SimondeBoer

  Werkt allen met MFI controller?

 • Profielfoto
  SimondeBoer

  Alleen met MFI controller, dus niet met afstandsbediening?

 • Profielfoto
  Dydefox

  In eenvoud ligt de ware kracht van een game.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Wat is eigenlijk de bedoeling van Minecraft? Je kunt dingen bouwen en dan.. ?

 • Profielfoto
  SvS

  Wat is eigenlijk de bedoeling van Minecraft? Je kunt dingen bouwen en dan.. ?

  .
  Even wat leesvoer:
  Wikipedia

  Tips om op avontuur te gaan

  Alleen met MFI controller, dus niet met afstandsbediening?

  .
  Ja, MFI controller is vereist.