Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 december 2016

Mac: AutoMute voorkomt gênante situaties

AutoMute is een handige app voor MacBook-bezitters die regelmatig met hun laptop in openbare of gedeelde ruimtes werken. De app schakelt het geluid van je Mac automatisch uit wanneer de verbinding met een hoofdtelefoon verbroken wordt.

De app grijpt ook in wanneer de laptop uit stand-by wordt gehaald. Zo voorkom je dat de playlist die je voor het dichtklappen van je MacBook luisterde de volgende dag door de treincoupé of bibliotheek schalt.

Klik/tap voor groter.

AutoMute werkt ook met Bluetooth-hoofdtelefoons en nestelt zich in de menubalk van de Mac. Een klein icoon geeft daar aan of een hoofdtelefoon verbonden is of niet. De app is gratis in de Mac App Store te downloaden.

Reageer op artikel:
Mac: AutoMute voorkomt gênante situaties
Sluiten