Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 7 december 2016

‘iPhone houdt nóg een jaar zelfde uiterlijk’

Het uiterlijk van de iPhone 7 verschilt op enkele punten na amper van de iPhone 6s en volgens het matig betrouwbare Macotakara kijken we ook in 2017 tegen dat ontwerp aan. Ondanks de tiende verjaardag van de iPhone, wordt het geen grote vernieuwing.

In eerdere geruchten werd gesproken over een ‘iPhone 8’ met glazen behuizing en draadloos opladen, maar volgens bronnen van de Japanse site blijft Apple bij zijn vaste schema en wordt het een iPhone 7s.

Wat is er dan wel nieuw? Volgens Macotakara voegt Apple in 2017 rood aan de beschikbare kleuren toe. Dit jaar kreeg de iPhone ook twee nieuwe kleuren, namelijk zwart en gitzwart met een glimmende afwerking.

Een S-model iPhone wordt gekenmerkt door voornamelijk hardwarematige vernieuwingen. Dat de processor een Apple A11-chip wordt, is dan ook geen verrassing. Ook de camera wordt ieder jaar beter en krijgt waarschijnlijk 3D-functies voor Augmented Reality. Tot slot krijgt de volgende iPhone naar verluidt een OLED-scherm.

Mockup. Met zo’n watermerk is een “via” vermelding niet nodig…
Reageer op artikel:
‘iPhone houdt nóg een jaar zelfde uiterlijk’
Sluiten