Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 6 december 2016

iOS 10: automatische schrijfmodus iMessage uitschakelen

Een van de meest frustrerende veranderingen in iOS 10 is de schrijfmodus van de berichten-app (iMessage) die zich bij het horizontaal kantelen van de telefoon automatisch laat zien. Schrijf je nooit op het scherm? Zet ‘m dan uit. Dat kan erg eenvoudig.

Schrijfmodus uitschakelen → Kantel de telefoon horizontaal terwijl een iMessage-gesprek open staat. Tik op het toetsenbord rechtsonder, schrijfmodus zal nu permanent worden uitgeschakeld.

Klik/tap voor groter.

Schrijfmodus terug inschakelen → Toch weer wat schrijven? Kantel de telefoon horizontaal terwijl een iMessage-gesprek open staat. Tik op het schrijficoon rechtsonder en de schrijfmodus zal wanneer je de telefoon horizontaal kantelt weer automatisch verschijnen.

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
iOS 10: automatische schrijfmodus iMessage uitschakelen
Sluiten