Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 december 2016

Duet Display tovert Touch Bar op iPad

Duet Display laat je een iOS-apparaat als extra scherm voor je Mac gebruikt en dat werkt als een tierelier. Een nieuwe update toont ook de Touch Bar op het iOS-apparaat. Zo kun je de Touch Bar-functionalteit ook met een oudere Mac gebruiken.

Deze virtuele versie van de Touch Bar evenaart de fysieke versie boven het toetsenbord van de nieuwe MacBook Pro natuurlijk niet, maar stelt je wel in staat om de functionaliteit met verschillende apps te proberen.

De bediening is zeer eenvoudig: de Touch Bar wordt aan de onderkant van een iPad getoond en het werkt net als op de MacBook Pro. Je kunt een toetsenbord aan de iPad te koppelen en een Mac-app full screen starten, dan is de iPad net een kleine Mac met Touch Bar.

Klik/tap voor groter.

Duet Display is naast de virtuele Touch Bar een prima app die door de bekabelde verbinding tussen iOS-apparaat en Mac erg stabiel werkt. Heb je geen behoefte aan extra schermruimte, maar wil je wel de Touch Bar op een iPad proberen? Er bestaat een open souce-project dat hetzelfde doet. Je moet dan wel met Xcode aan de slag om de app op de iPad te installeren.

Reageer op artikel:
Duet Display tovert Touch Bar op iPad
Sluiten