Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 december 2016

djay Pro nu ook op iPhone

Kort voor het nieuwe jaar verrast Algoriddim met een iPhone-versie van de met een Apple Design Award bekroonde app djay Pro. De consumenten­versie van djay was al voor iPhone beschikbaar, maar de Professionele versie met alle functies is nieuw.

De audio-applicatie voor iPhone bevat alle functies van de iPad-versie en is geoptimaliseerd voor iPhone 7. Er wordt haptische feedback voor de knoppen en wielen gebruikt en met 3D Touch zet je snel cue-punten.

Omdat er op het iPhone-scherm nu eenmaal niet zoveel ruimte is, heeft Algoriddim de interface verdeeld onder verschillende tabbladen. Toch is er nog steeds ruimte voor het tegelijk spelen, mixen en slicen van vier verschillende nummers. Er is ook ondersteuning voor het mixen van 4K video en deze via op AirPlay-scherm op HD-kwaliteit af te spelen.

djay Pro is een van de best geïntegreerde DJ-apps en kan op alle platforms gebruik maken van iCloud-synchronisatie, Spotify en hardwarematige controllers die voor twee of meer fysieke decks en audio-uitgangen zorgen. Op de Mac biedt de app ondersteuning voor de Touch Bar en was zelfs bij de presentaties van de nieuwe MacBook Pro.

https://youtu.be/RccZ8ako9J8

Reageer op artikel:
djay Pro nu ook op iPhone
Sluiten