Conduct THIS: een verslavend en explosief treinspel

9 reacties

Conduct THIS! is een nieuwe iOS-game die je zenuwen op scherp zal zetten. Het principe is eenvoudig: je moet een netwerk van treinen in goede banen leiden. Dat wil zeggen: obstakels ontwijken, wissels omzetten, stoppen bij stations en vooral botsingen voorkomen.

Dat begint simpel, maar er volgen al snel extra elementen zoals goederen­treinen die je voor moet laten, wissels omzetten en meerdere treinen op één stuk spoor. Als je één ding vaak ziet, is het wel een crash zoals deze:
crashhhhhh

Werkt met Taptic Engine

Op de iPhone 7 werkt het spel met de Taptic Engine om de schok te versterken en dat voelt erg goed. Je zou er bijna treinen voor laten crashen, maar winnen is ook belangrijk. Door goede scores te halen, speel je namelijk nieuwe treinen vrij. De interface is kleurrijk en aangenaam, maar komt het best uit de verf op een tablet. De soundtrack is erg goed en past precies bij het spel. Niet kinderachtig, erg vermakelijk.

conductthis002
Klik/tap voor groter.

Gratis download met advertenties

Conduct THIS! is eenvoudig om te leren en erg verslavend. Het business model is nogal specifiek. De game is gratis te downloaden en bevat geen beperkingen die in-app-aankopen vereisen, maar wel video-advertenties tussen de levels. Voor eenmalig € 4,99 koop je die af en speel je zonder advertenties. Een andere in-app-aankoop (€ 9,99) unlockt alle treinen en levels. Er zijn geen interne valuta zoals munten die moeten worden gekocht.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  iMac Lover

  Erg leuk, maar Train conduter en TC2:USA vergt toch meer snelheid

  Maar het blijft leuk, ondanks de advertenties

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Verdorie… paar weken geleden Mini Metro en nu dit…

  Conclusie:
  1) er zit een treintjesfanaat bij One More Thing
  2) jullie proberen mij ernstig verslaafd te maken

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Niet één maar meerdere bij Onemorething

 • Profielfoto
  MrHammond

  Zeg dat wel zeg, móét ik proberen, terwijl ik helemaal geen spelletjesfanaat ben… Maareuh, wat zie ik in die plaatjes? DB Regio en London Underground?!?

  [edit]Spelletje maar even uitgeprobeerd, maar waarom moet ik de trein in godsnaam laten stoppen voor een bus?!?:-x:-P

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ziet er zo leuk en interessant uit.

  Jammer dat het gebouwd is op een reclame kijken verder spelen -verdienmodel. Dat zijn niet de apps die ik installeer.

 • Profielfoto
  R-Y

  @Shmoo: zij moeten toch ook geld verdienen? Wel puur Hollands; voor een dubbeltje op de eerste rij zitten…

  Het is die €4,99 meer dan waard. Hartstikke leuk spel en mooie graphics.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Nee. Ze kunnen een uitkering aanvragen.:confused:

 • Profielfoto
  Shyos

  @ shmoo dit is nu de tweede keer deze week dat je de opmerking naar je hoofd krijgt… misschien toch iets om over na te denken! ?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Als je veel reageert kun je ook veel naar je hoofd krijgen. Ik krijg ook veel hoofdpijn van mensen zoals jij. Daar denk ik ook niet te veel over na, dan bel ik ook niet meteen mijn huisarts.

  Ik heb gewoon zo mijn principes. Mag dat? Is dat OK van OMT of mag niemand meer zelf bepalen hoe en op welke manier hij apps aankoopt. Is alles meteen zo zwart/wit en in de snelle gedachte dat als je iets niet wilt kopen/betalen dan ben je meteen een armoedzaaier of is je visie dat alle apps gratis horen te zijn en niemand iets mag verdienen.