Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 december 2016
Leestijd: 1 minuut

AirPods te bestellen, 20 december in huis

Net op tijd voor een plaatjes onder de kerstboom. De AirPods zijn nu in de Online Apple Store te bestellen. AirPods zijn Apple’s draadloze EarPods moet een boel sensoren en intelligentie. Ze kosten € 179. De eerste bestellingen worden 20 december geleverd.

Aanvankelijk zouden de AirPods eind oktober verkrijgbaar zijn, maar Apple stelde de verkoopstart uit omdat de draadloze oortjes met ingebouwde microfoon en Siri-activatie nog niet honderd procent klaar waren.

Slimme EarPods

AirPods zien eruit als de bekende EarPods, maar zijn draadloos, hebben Apple’s W1-chip voor een stabiele verbinding en worden automatisch met alle Apple-apparaten met hetzelfde Apple ID verbonden. De ingebouwde richtmicrofoons zorgen dat je kunt bellen en Siri kunt gebruiken. Daarnaast zitten de AirPods vol sensoren om bijvoorbeeld te detecteren wanneer je ze uit je oren haalt, de muziek pauzeert dan. AirPods gaan vijf uur op accu mee en de meegeleverde case bevat voor 24 uur accu. De prijs is € 179.

BeatsX komen in februari 2017

Naar de AirPods heeft Apple ook duidelijkheid gegeven over de BeatsX Bluetooth-oortjes. Deze hebben serieuze vertraging opgelopen en worden in februari van 2017 verwacht. De BeatsX-oortjes bevatten net als de AirPods een Apple W1-chip, worden opladen via Lightning en zijn bovendien iets goedkoper dan de AirPods (€ 149 ipv € 179). Een aantrekkelijk alternatief, maar voorlopig niet leverbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AirPods te bestellen, 20 december in huis
Sluiten