Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 december 2016

Apple TV krijgt 21 nieuwe screensavers

Een van de fraaiste dingen aan de Apple TV is de collectie screensavers die bestaat uit dronebeelden van grote steden en indruk­wekkende plaatsen. Vandaag zijn de 34 clips die bij de Apple TV 4 werden geleverd aangevuld met 21 nieuwe.

De beelden van Londen, Hawaii, San Francisco en New York zijn aangevuld met een blik op de Chinese Muur, Hong Kong, Dubai en Los Angeles. De screensavers worden automatisch op de Apple TV gedownload.

Screensavers bekijken/downloaden


Hier de directe links naar de screensavers. Je kunt ze individueel downloaden als .mov-bestand of direct in je browser bekijken. De bestanden zijn groot, denk om je mobiele data. Open vanuit de OMT-app de links in Safari.

  • China/Chinese Muur: 1 – 2 – 3;
  • Hong Kong: 1 – 2 – 3 – 4;
  • Greenland: 1 – 2 – 3;
  • Dubai: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6;
  • Abu Dhabi: 1;
  • Los Angeles: 1 – 2 – 3 – 4

Gebruik ze op je Mac

Met SaveHollywood is het mogelijk om een of meer videobestanden als screensaver op je Mac te gebruiken. Je kunt de applicatie hier downloaden. Na het downloaden en installeren verschijnt SaveHollywood in de lijst met screensavers bij Systeemvoorkeuren → Bureaublad en schermbeveilging. Daar kun je de .mov-bestanden toevoegen.

Reageer op artikel:
Apple TV krijgt 21 nieuwe screensavers
Sluiten