Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 december 2016
Leestijd: 1 minuut

tvOS 10.1 en watchOS 3.1.1 uitgebracht

Naast iOS 10.2 heeft Apple ook watchOS 3.1.1 en tvOS 10.1 uitgebracht. Natuurlijk krijgt de Apple Watch ondersteuning voor de 100+ nieuwe emoji die ook in iOS 10.2 te zien zijn. De tvOS-update richt zich vooral op Amerikaanse gebruikers.

De update voor Apple Watch is te installeren via de Apple Watch-app op iOS → AlgemeenSoftware-update. Op de Apple installeer je updates via InstellingenSysteemSoftware-update.

Verbeteringen in watchOS 3.1.1

Deze update is een kleine release die zich vooral focust op het oplossen van problemen. Zo toont de berichten-app nu altijd de namen van contactpersonen en is er een oplossing voor een probleem waardoor er mogelijk niet op notificaties gereageerd kon worden.

Een bug die ervoor zorgde dat de agenda-app mogelijk een onjuiste datum weergaf bij maandweergave is ook opgelost. Gebruikte je de kaarten-app op je Watch om te navigeren? Dan merk je mogelijk een verbetering in de accuduur, want de kaarten-app werd niet altijd afgesloten en bleef daarom energie verbruiken.

De belangrijkste wijziging: ondersteuning voor de nieuwe emoji.

tvOS 10.1

Voor Europese gebruikers is tvOS 10.1 geen spannende updates. Op een aantal bugfixes na, waarover Apple niet in detail treedt, brengt de update voor Amerikaanse gebruikers de nieuwe TV-app. Deze nieuwe app brengt content van verschillende streaming­diensten samen en dient als centrale plaats voor het bekijken en ontdekken van films en series.

De TV-app is geschikt voor Apple TV en iOS en houdt alle content synchroon. Je kunt beginnen met kijken op het ene apparaat en op het andere verder kijken. De app is alleen in de VS beschikbaar. (Zie → Apple komt met nieuwe TV-app voor Apple TV, iPhone en iPad)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
tvOS 10.1 en watchOS 3.1.1 uitgebracht
Sluiten