5 Apple-sinterklaascadeaus onder de € 20

15 reacties

We zijn in de decembermaand beland. De maand van pakjesavond, snoepgoed, uitgebreid tafelen en bij de haard zitten. Het is altijd een uitdaging om de juiste cadeautjes te vinden voor een leuk prijsje. Vooral voor de Sint met een wat kleiner budget.

Om je een beetje op weg te helpen hebben we een top 5 van Apple-cadeautjes onder de € 20 verzameld en voor je op een rijtje gezet. Laat dat heerlijke avondje maar komen!

1. Xtorm Power Bank Go 4000 – € 19,95

Laadt iPhone 2x volledig op – Amac
De all-time-favourite is een power bank. Hiermee kun je een iPhone (in dit geval) tot twee keer volledig opladen. Handig voor een lange dag of weekendje weg. De Xtorm is compact en met de geïntegreerde USB-kabel laadt je power bank zelf op. Je kunt er twee USB apparaten op aansluiten, mocht dat nodig zijn. Bij Amac is de Xtorm nu in de aanbieding. Hét perfecte cadeau voor iedereen met een iPhone.

 

2. AM Labs Spray – € 9,99

Handige screencleaner met geïntegreerd doekje – T-Mobile Shop
We waren al een tijdje opzoek naar de beste schoonmaakoplossing voor de beeldschermen van onze Macs. In de meeste gevallen bestaat dit uit een los flesje en doekje. Dat staat garant voor kwijtraken en is niet handig als je het altijd bij je wil hebben. Toen we de spray van AM Labs tegenkwamen bij iCentre waren we meteen verkocht. De handige vorm zorgt ervoor dat hij overal past en het geïntegreerde doekje werkt boven verwachting goed. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren en bij de T-Mobile Shop extra voordelig. Werkt ook prima op iPhone-schermen.
amclean-16x9

3. ANYGRIP handsfree houder – € 15

Recht toe, recht aan handsfree kit – Media Markt
Deze handsfree-houder is stevig, eenvoudig en universeel. Geen toeters en bellen, maar gewoon een goede houder. Als hij eenmaal goed vast zit, blijft hij maanden zitten, is onze ervaring. Laat hij toch los? Dan maak je de zuignap en je dashboard schoon met wat lauw water en plakt hem weer opnieuw. Hij kan eventueel ook op de voorruit worden bevestigd en is 360 graden draaibaar.
anygrip001

4. Google Cardboard Virtual reality 3D bril – € 16,95

Stap in een andere wereld met deze VR bril – bol.com
Oké, dit is echt een nerd-cadeautje. Je zal hier misschien niet iedereen een plezier mee doen, al is het voor Sinterklaas een allerminst origineel en grappig presentje. Niet echt een serieuze VR bril, maar wel genoeg om kennis te maken met het VR-fenomeen. De ontvanger kan hem zelf in elkaar zetten en zijn/haar iPhone erin plaatsen. De ruime keuze aan VR apps maken de ervaring compleet. Om te beginnen kun je de Google Cardboard-app adviseren. Er wordt een hoofdband meegeleverd.
cardboard001

5. Bluelounge Jimi iMac USB – € 14,99

Snel een USB stick aansluiten op de iMac – Fonq
Niet het meest sierlijke product, maar wel verrekte handig: met dit USB verlengstukje creëer je snel een USB-poort aan de voorkant van je Mac. Hierdoor hoef je niet meer op de tast te zoeken naar de aansluitingen aan de achterkant. Handig voor iedereen die regelmatig een USB-stick of bijvoorbeeld iPhone aan wil sluiten en weer los wil koppelen binnen een korte tijd. Tip: je kunt ook de USB-poorten aan weerszijde van het bedraadde toetsenbord gebruiken als je die hebt. Dit gaat helaas niet op bij een draadloos toetsenbord, vandaar dit verlengstuk.
usbverleng001

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Olieboer

  Die laatste is echt perfect. Het slechtste idee ooit om een USB poort alleen aan de achterzijde te plaatsen. Apple was al veel eerder de weg kwijt, ook onder Jobs…:P

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dit is helemaal nergens voor nodig, Pietje Puk gaat de bus met pakjes toch wel vinden.

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Tip: die VR-brillen liggen bij Action voor ± €3,50-

 • Profielfoto
  bechris60

  Die laatste is echt goed. Ik snap overigens wel dat de USB porten alleen achter zitten @olieboer. De mac zou anders net zo mooi worden als elke Toshiba laptop mer van die lelijke porten aan de achterlant van de laptop.

 • Profielfoto
  xaddict

  “(in dit geval) tot twee keer”
  Volgens mij bedoelen jullie:
  “(in dit geval tot twee keer)”

 • Profielfoto
  Epiloque

  Die spray is wel nice… Het flesje dan. Is deze navulbaar?

 • Profielfoto
  Buzz

  Mooi toch, hoe ieder pietluttig ergernisje dat iemand maar kan bedenken hét bewijs is dat Apple de weg kwijt is.

 • Profielfoto
  Nummer 48

  @Olieboer, wat moesten ze? Hem aan de voorkant zetten?!?

 • Profielfoto
  Vilscon

  Ik kan bevestigen dat die anygrip echt perfect is!:)

 • Profielfoto
  Tys Brenets

  ‘bedraadde’ is hier een bijvoeglijk naamwoord en moet daarom zo kort mogelijk als ‘bedrade’.
  Vergelijk ‘het bedrade apparaat’ met ‘ik bedraadde het apparaat’.

 • Profielfoto
  Olieboer

  @nummer 48, check de smiley. Ik snap dat de USB poort achterop de mooiste keus is, niet de handigste. Dit is een mooie oplossing die niet eens heel lelijk is.

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Een adapter?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dat is geen adapter, dat is een USB-verlengstuk hulpmiddel systeem.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  @Olieboer, wat moesten ze? Hem aan de voorkant zetten?!?

  .
  Prik er een paar aan de onderzijde van het scherm. Dan zie je ze ook niet, maar kun je er wel onvergelijkbaar makkelijker bij.

 • Profielfoto
  Claire

  Die spray is wel nice… Het flesje dan. Is deze navulbaar?

  Hij is zeker navulbaar!:smile: