Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 november 2016

Video: Apple’s kerstgroet met Frankenstein

Een week eerder dan vorig jaar, heeft Apple zijn jaarlijkse kerstcommercial online gezet. De boodschap is “Open je hart voor iedereen” en een vriendelijk Frankenstein-monster met iPhone speelt de hoofdrol. Muzikaal klinkt Home for the Holidays van Perry Como.

https://www.youtube.com/watch?v=aFPcsYGriEs

Het bericht heeft in deze tijd een dubbele boodschap. “Ons bedrijf staat open voor iedereen en we zijn trots op de diversiteit binnen onze teams”, schreef Tim Cook in een brief aan zijn werknemers naar aanleiding van de verkiezing van Donald Trump.

Frankie’s Holiday werd geregisseerd door dezelfde regisseur als Apple’s kerstcommercial Misunderstood uit 2013, waarin een tiener zich teruggetrokken gedraagt, maar eigenlijk een mooie vakantiefilm aan het maken is. Deze commercial werd bekroond met een Emmy Award.

https://www.youtube.com/watch?v=nhwhnEe7CjE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Apple’s kerstgroet met Frankenstein
Sluiten