‘Verkoop AirPods start 18 november’

Door: Raymon Mens - 20 reacties

Er is hoop voor iedereen die AirPods onder de kerstboom of in de schoen verwacht. Nadat Apple de verkoopstart van zijn nieuwe, draadloze EarPods op het laatste moment om technische redenen uitstelde, begint de verkoop naar verluidt 18 november.

Dat heeft het Duitse blog Apfelpage gehoord van een medewerker van Apple-reseller Conrad. Het bedrijf zou op 17 november een voorraad AirPods van Apple ontvangen en de verkoop op 18 november beginnen.

Het is onduidelijk hoe betrouwbaar deze informatie is. Apple zei eind oktober alleen dat de AirPods nog niet helemaal klaar zijn en dat meer tijd nodig is. Een eerder gerucht sprak over een verkoopstart in januari van 2017, maar het lijkt ons sterk dat Apple er niet alles aan doet om de draadloze EarPods voor de feestdagen beschikbaar te hebben.
airpods-16x9
AirPods zijn Apple’s nieuwste variant op de EarPods. Ze zijn draadloos en hebben Apple’s eigen W1-chip voor een stabiele verbinding. In de onderkant van de oorsopjes zitten twee ingebouwde richtmicrofoons voor bellen en Siri. Daarnaast zitten de AirPods vol sensoren. Ze gaan vijf uur op accu mee en de meegeleverde case bevat voor 24 uur accu. De prijs is € 179.

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  Bvanrens

  Zou mooi zijn op mijn verjaardag.

 • Profielfoto
  pimski

  Meneer Ive had deze Airpods toch wel wat mooier kunnen maken?…

 • Profielfoto
  arno1975

  Goed nieuws, kan het nog voor Sinterklaas ?

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Over schoonheid valt te twisten, maar de uitsteeksels schijnen (ook) een technische functie te hebben van wat ik uit de reviews begrijp. Ten eerste voor de richtmicrofoons, en ten tweede als een deel van de klankkast.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  ondingen

 • Profielfoto
  Shyos

  ondingen

  wat nou, heb je ze al in je handen gehad? pffff

 • Profielfoto
  Ruwepit

  ondingen

  Ha, de eerste betatester meldt zich al….

 • Profielfoto
  Shmoo

  Hoe vaker ik ze zie en hoe langer ik er naar kijk, hoe meer ik ze eigenlijk wil hebben.

  Het is alleen ontzettend jammer dat je 180,- moet neertellen voor iets dat je (ik) eigenlijk niet nodig hebt en iets dat je niet dagelijks gaat gebruiken.

  180,- is het nieuwe 100,- bij Apple.(n)

 • Profielfoto
  html-junky

  Ik vind het echt een prachtig design, er zijn geen bluetooth oordopjes te vinden die zo strak qua design zijn

 • Profielfoto
  pangenent

  vraag me af of ze blijven zitten; dezelfde huidige “bedrade” vorm doet dat namelijk niet goed. Wie heeft ervaring?

 • Profielfoto
  WillemZ

  Duct tape doet wonderen.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Als dagelijkse gebruiker en dus ook kampioen ontwarren-van-die-verdomde-draadjes zit ik meer dan ooit te wachten op een draadloze oplossing. En ja: alle alternatieven liggen in een la of zijn weer doorgegeven uit frustratie.

 • Profielfoto
  kris251069

  Ik koop ze. Zeker weten.

 • Profielfoto
  App69

  bij EarPods geven de kabels uiteraard extra gewicht en zullen ze sneller uitvallen

  Leer ze dan op de juiste manier te dragen.

  Nobody really gives a shit about you. Just a number.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  De grappen over de vormgeving – vooral de uitsteeksels – komen vooral omdat het design zoveel lijkt op dat van de EarPods. Op zich is de vorm van de Pods bijna ideaal. Voor de meeste mensen tenminste. Als je écht buitenmodel oren hebt is het misschien minder. Ze zijn gebaseerd op de vorm van duizenden verschillende vormen oren, volgens Apple dan. Zelf denk ik dat ik ze te weinig gebruik. Ook de afstandsbediening via Siri vind ik niet handig. Het design van het bewaar/oplaaddoosje dat blijkbaar ook nog een accu bevat, vind ik echt prachtig!
  Jammer dat het opbergdoosje van de EarPods is vervallen. Ik gebruik nog steeds het doosje van de EarPods van mijn iPhone 6 Plus.

 • Profielfoto
  evlottum

  Waar ik metname benieuwd naar ben is de geluidskwaliteit. Als deze kwa speaker en klankkast net zijn als de Earpods dan koop je voor de meerprijs van 144,- t.o.v. de Earpods van 35,- enkel een draadloze optie. Ze kosten dan wel 179,- maar klinken niet als oordoppen van 179,-. Maar laten we afwachten en oordelen als ze er daadwerkelijk zijn. Zoals ik vaker zeg beter duur dan niet te koop:-)

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Hoe vaker ik ze zie en hoe langer ik er naar kijk, hoe meer ik ze eigenlijk wil hebben.

  Het is alleen ontzettend jammer dat je 180,- moet neertellen voor iets dat je (ik) eigenlijk niet nodig hebt en iets dat je niet dagelijks gaat gebruiken.

  180,- is het nieuwe 100,- bij Apple.(n)

  Oh de prijzen zullen zakken.
  Tot op het niveau dat ze verkocht raken , want buiten de kern van Apple liefhebbers en tech snobs zal er weinig animo zijn voor deze oortjes.

  Deze oortjes hebben dezelfde vormgeving dan de oortjes van de gewonen airbuds. Ik vind ze verschrikkelijk zitten. En dat aan 180 euro. Neen bedankt:)

 • Profielfoto
  Shmoo

  We zullen zien.. We zullen zien..

  Ik vind de gewone EarPods prima oortjes. Zoals hierboven al ergens gezegd werd over dat die dingen gemaakt worden voor algemene oren. Als jij scheve oren hebt moet je klagen bij je ouders, die hebben jouw gemaakt. Ik hoor nooit zoveel mensen klagen over oortjes en dat ze uit zouden vallen – in het algemeen. Als ik bij de HEMA oortjes koop van 2,- dan blijven die ook nog wel best goed zitten in mijn oren. Nu komt dat denk ik ook omdat ik vroeger altijd een extreem lief kind ben geweest en mijn ouders mij nooit aan mijn oren hebben hoeven trekken om mij te corrigeren dus mijn oortjes zijn nog lekker strak en nieuw.

 • Profielfoto
  Bvanrens

  Vraag me af of ze morgen komen. Dan was er nu wel al wat meer over geschreven? Lijkt me?

 • Profielfoto
  Jor1

  Wat een oorverdovende stilte in dit topic…. Toch al een week later en nog steeds:

  Beschikbaarheid:
  Momenteel niet beschikbaar