Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 november 2016

Releasedatum en prijs Super Mario Run voor iOS bekend

Voor alle fans van Mario en Nintendo valt kerst dit jaar op 15 december. Dat is namelijk de dag dat Super Mario Run voor iPhone en iPad beschikbaar zal zijn in de App Store. Dit heeft Nintendo zojuist officieel bevestigd in een persbericht.

De Japanse gamemaker heeft ook informatie over de prijs gegeven. Super Mario Run zal gratis te downloaden en proberen zijn, maar de volledige game is met één in-app-aankoop van € 9,99 te ontgrendelen.

Drie spelmodi

Super Mario Run is een compleet nieuwe game en geen port van een oud spel met de bekende loodgieter. De game is allereerst een endless runner in Mario-stijl. De loodgieter rent automatisch, maar je moet hem met je vinger sturen en laten springen. Daarnaast is er een battle mode (Toad-race) waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen. Tot slot kun je ook een eigen Mario-koninkrijk maken met voorwerpen die je tijdens de Toad-race wint.

Klik/tap voor groter.

Super Mario Run vereist minimaal iOS 8.0 en wordt vertaald in het Nederlands. De game werkt zowel op iPhone als iPad. In aanloop naar de release is ook een nieuwe gameplay-video vrijgegeven. Check ‘m hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Releasedatum en prijs Super Mario Run voor iOS bekend
Sluiten