Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 november 2016

Pokémon GO krijgt dagelijkse bonussen

Pokémon GO is leuk, maar na een paar maanden voor de meeste spelers waarschijnlijk wel voorbij. Niantic blies het spel met een Halloween Event succesvol nieuw leven in en gaat nu met dagelijkse bonussen spelers opnieuw verleiden.

Wie twee dagen achter elkaar minimaal een Pokémon vangt, krijgt een bonus van 500 XP en 600 Stardust. Na zeven dagen lang iedere dag minimaal een Pokémon vangen, volgt een bonus van 2000 XP en 2400 Stardust.

Ook bij het dagelijks bezoeken van een Pokéstop volgt een bonus van 500 XP en een aantal willekeurige items. Wie dit een week houdt, krijgt 2000 XP en nog meer items. De update die de dagelijkse bonus brengt, komt volgens Niantic snel beschikbaar.

Klik/tap voor groter.

Events zijn een effectieve manier om een game een boost te geven. Tijdens het afgelopen Halloween Event hadden spelers de kans om speciale Pokémon te vangen en werden er extra veel candies gegeven. Volgens data van Sensortower zorgde dit voor 133% meer omzet. Naar schatting spelen nog ruim 15 miljoen mensen wereldwijd het spel dat eerder dit jaar voor een ongekende rage zorgde.

Reageer op artikel:
Pokémon GO krijgt dagelijkse bonussen
Sluiten