Nieuwe wallpapers in macOS 10.12.2 beta 4

Door: Raymon Mens - 11 reacties

Toen Apple de MacBook Pro met Touch Bar introduceerde, werden de laptops met mooie wallpapers getoond. Ze ontbraken tot op heden in macOS, maar in de maandagavond vrijgegeven vierde beta van macOS 10.12.2 zijn de nieuwe wallpapers aanwezig.

macOS 10.12.2 is als beta beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers. De definitieve release wordt samen met iOS 10.2 in december verwacht. Kun je niet wachten? Download de wallpapers hieronder.

osx10122-wall1
Kleurexplosie 1 – Klik/tap voor volledige resolutie.
osx10122-wall2
Kleurexplosie 2 – Klik/tap voor volledige resolutie.
osx10122-wall3
Kleurexplosie 3 – Klik/tap voor volledige resolutie.
osx10122-wall4
Abstracte vormen – Klik/tap voor volledige resolutie.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  koekiewous

  Nieuws!!

 • Profielfoto
  Shmoo

  Vitamine pilletjes! ? (por that mattie)

 • Profielfoto
  pruus

  Oh.. ik was benieuwd naar de nieuwe emoji’s.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Oh.. ik was benieuwd naar de nieuwe emoji’s.

  Ik zal een apart artikel maken met alle nieuwe emoji. Het is nogal een werkje om die naar jezelf te sturen en te screenshotten enzo, maar geeft wel het mooiste resultaat;-)

 • Profielfoto
  steveb

  Wat een geluk dat ze daarvoor speciaal een update maken
  Lozers

 • Profielfoto
  puccini

  @steveb

  Inderdaad beschamend, dat ze zich daar mee bezighouden en dat terwijl er wel andere dingen zijn die niet goed functioneren in ios 10 en waar ze hun energie voor kunnen gebruiken, want er is nog een hoop te doen !
  Kortom . . . . . . !

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Poehee wat een hoop azijn weer. Is toch leuk zo’n wallpaper? De mensen die dingen zijn ws niet de programmeurs die je klachten kunnen oplossen. Sjeesh

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Poehee wat een hoop azijn weer. Is toch leuk zo’n wallpaper? De mensen die die dingen maken zijn ws niet de programmeurs die je klachten kunnen oplossen. Sjeesh

 • Profielfoto
  Dydefox

  Raymon: bedankt voor – ook dit soort – nieuws: prachtige plaatjes en het blijft mooi om te zien hoe Apple aan presentatie zeer veel aandacht geeft.

 • Profielfoto
  Sosumi

  Heb pas een ander iPhone toen ik van iOS 9 naar iOS 10 ben overgestapt staan bepaalde wallpapers niet meer in de lijst van achtergrond(en) die door apple zijn voorgeĆÆnstalleerd, vind het vreemd dat ik die nu weg zijn.

 • Profielfoto
  TimmiX

  Prachtig hoor, maar een paar wallpapers heeft toch absoluut niets te maken met een OS update? Kom op zeg.

  Wordt tijd dat Apple (en Windows for that matter) die standaard wallpapers achterwege laat en deze gewoon als download op hun website aanbied. Al die standaard wallpapers nemen alleen maar ruimte in beslag, al is het natuurlijk niet veel.