Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 november 2016

Nieuwe wallpapers in macOS 10.12.2 beta 4

Toen Apple de MacBook Pro met Touch Bar introduceerde, werden de laptops met mooie wallpapers getoond. Ze ontbraken tot op heden in macOS, maar in de maandagavond vrijgegeven vierde beta van macOS 10.12.2 zijn de nieuwe wallpapers aanwezig.

macOS 10.12.2 is als beta beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers. De definitieve release wordt samen met iOS 10.2 in december verwacht. Kun je niet wachten? Download de wallpapers hieronder.

Kleurexplosie 1 – Klik/tap voor volledige resolutie.
Kleurexplosie 2 – Klik/tap voor volledige resolutie.
Kleurexplosie 3 – Klik/tap voor volledige resolutie.
Abstracte vormen – Klik/tap voor volledige resolutie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe wallpapers in macOS 10.12.2 beta 4
Sluiten