Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 november 2016

Kerst in de Apple Store: snellere levering en langere bedenktijd

Nog geen ideeën voor kerstcadeau’s? De Online Apple Store is onder het motto “De kunst van het geven” voorzien van zijn jaarlijkse kerstcatalogus. De iPhone 7 staat volgens Apple “bovenaan ieders lijstje: de beste iPhone ooit.”

Daarna komt de Apple Watch als “het cadeau waar iedereen mee wegloopt.” Geen woord over de nieuwe MacBook Pro of AirPods, waarschijnlijk omdat deze slecht leverbaar zijn. De AirPods zijn nog helemaal niet te koop.

Kleine cadeau’s

Er zijn ook genoeg kleine cadeau’s verkrijgbaar voor wie al een iPhone, iPad of Mac heeft. Apple suggereert een leren case voor de iPhone 7, een Smart Battery Case, Apple Watch-bandjes of een productief Smart Keyboard voor de iPad. We zouden aan Apple’s suggesties graag willen toevoegen dat Thunderbolt 3-accessories tot het eind van het jaar afgeprijsd zijn.

Gunstige levervoorwaarden

Apple maakt zijn express-levering tijdens de feestdagen gratis. Bestellingen van meer dan € 40 die voor 17:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag geleverd, mits op voorraad. Bestellingen die op vrijdag voor 17:00 uur worden geplaatst, worden op maandag geleverd.

Net als andere jaren breidt Apple de deadline voor het retourneren van producten uit. Naast de 14 wettelijke dagen, kunnen producten die tussen 10 november en 6 januari zijn gekocht, tot 20 januari worden geretourneerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kerst in de Apple Store: snellere levering en langere bedenktijd
Sluiten