Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 november 2016

iOS 10.2 maakt Muziek-app begrijpelijker

In de tweede beta van iOS 10.2 heeft Apple aan de Muziek-app gesleuteld. Opties als het bekijken van de volgende nummers in de wachtrij en het inschakelen van Shuffle of Herhaal worden duidelijker toegelicht en hebben prominentere knoppen.

Het is niet direct duidelijk dat je in de Muziek-app omhoog kunt vegen om deze opties te gebruiken. Apple heeft daarom een uitlegscherm toegevoegd dat de werking bij het openen van de Muziek-app toelicht.

Klik/tap voor groter.

De Shuffle- en Herhaal-knop zijn nu breder en niet langer kleine knoppen in een hoekje, dat maakt het gemakkelijker om ze aan te tikken. Naast de verfijnde interface, brengt iOS 10.2 ook de mogelijkheid om een nummer met een aantal sterren te beoordelen weer terug en wordt het mogelijk om afspeellijsten te sorteren op type, titel of meest recent toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 10.2 maakt Muziek-app begrijpelijker
Sluiten